ads

Ahsoka este disponibil de astăzi pe Disney+

Primele două episoade din serialul “Star Wars: Ahsoka” au fost lansate astăzi pe Disney+. Un video din culisele serialului a fost făcut public astăzi pentru a sărbători premiera. Dacă nu aveți cont, vă puteți face unul folosind link-ul meu special.

Ahsoka vine pe Disney+ din 23 august

“Star Wars: Ahsoka” se lansează pe 23 august pe Disney+. Noul serial original live-action de la Lucasfilm o are în rolul principal pe Rosario Dawson. Dacă nu aveți cont, vă puteți face unul folosind link-ul meu special.

Ahsoka, încă un serial care ar putea ieși bine

Disney+ și Lucasfilm au prezentat în cadrul evenimentului Star Wars Celebration desfășurat la Londra weekendul trecut trailerul pentru mult așteptatul serial Ahsoka, cu Rosario Dawson în rolul principal. Dacă nu aveți cont, vă puteți face unul folosind link-ul meu special.
star-wars oneplus 5t

OnePlus 5T are ediție specială Star Wars

OnePlus 5T are ediție specială Star Wars, iar în perioada următoare cred că vom vedea mai multe telefoane dedicate lansării episodului opt. Dar OnePlus par să fie primii care au făcut acest anunț oficial.

Star Wars 8 vine abia în decembrie 2017. Mai aveți așteptări?

Star Wars 8 vine abia în decembrie 2017. Eu sunt mare fan Star Wars și mi-a plăcut episodul 7, chiar l-am revăzut și este bine făcut. Da, repetă niște teme comune din Star Wars. Da, era mai bine să facă ceva nou și creativ. Da, da, da. Pe de altă parte este un super-film, iar comparat […]

Românii de la Amber au lucrat la Star Wars: Commander

Românii de la Amber Studio, despre care v-am scris că au lucrat la The Martian, fac parte și din echipa care a lucrat pentru a implementa jocul Star Wars: Commander, unul dintre jocurile favorite ale fanilor Star Wars din această perioadă. Proiectul a fost dezvoltat împreună cu Disney Interactive. Printre proiectele dezvoltate de Disney Interactive […]