Am fost astăzi la lansarea oficială FIFA 20, cel mai așteptat joc de fotbal de către fanii români. Noua versiune realizată de Electronic Arts în mare parte în România include anul acesta echipe românești și posibilitatea de a juca cu Hagi, da, chiar și cu ambii Hagi în Ultimate Team. De asemenea sunt moduri noi de joc.

Moduri noi în FIFA 20

  • VOLTA este un nou mod de tipul street-fotbal, un mod care nu este complet nou, ci inspirat de FIFA Street de acum câțiva ani. Volta este un cuvânt portughez pentru întoarcere, deci spun că vor ca fanii fotbalului să se întoarcă la originea acestui joc, respectiv jucatul pe stradă, pe terenuri mici. Sunt 17 arene noi construite special pentru acest mod de joc, se pot face echipe de 3, 4, 5 oameni, se poate juca cu perete (fără aut), poți da pase cu peretele și așa mai departe. Oamenii în mod obișnuit nu joacă 11 verus 11 și rareori au ocazia să joace pe un stadion. De aceea, modurile normale FIFA sunt poate intimidante. De aceea, Volta oferă o experiență de fotbal autentic. Se poate personaliza avatarul, se poate juca online, se poate juca carieră pentru a ajunge la Campionatul Mondial Volta și se poate juca competitiv contra celor din online pentru a duce echipa de la stadiul de începător la campion modial. Arenele sunt terenuri ca la școală, unele sunt unele de handbal, exact experiența pe care o ai când joci fotbal ocazional. Se poate juca pe terenuri cu gard din plasă de sârmă, se pot scoate de tot gardurile. Se pot face diverse scheme cu mingea, dai pase sau driblezi cu peretele, porțile sunt mici, dar se poate juca și fără portari.
  • modul carieră este foarte dorit de utilizatori, acum încearcă să îmbunătățească experiența jucătorilor. Aici noutatea pentru români este integrarea Ligii 1. Se joacă exact ca la noi, cu Play off și Play out, cu un program stabilit exact după programul oficial al ligii. De asemenea, printr-o serie de voluntari pasionați de fotbal, în modul Career se introduc datele despre evoluțiile jucătorilor, accidentări, transferuri, care apoi sunt introduse și în joc la fel cum se întâmplă în realitate. Se poate personaliza antrenorul echipei, inclusiv cu fața utilizatorului și așa mai departe.
  • FIFA Ultimate Team include tot mai multe legende, cum vedeți și Gheorghe Hagi, dar și Ianis, plus alte vedete din istorie. Modul Division Rivals a primit multe laude, așa că anul acesta a fost introdus în FUT sistemul de evoluție constantă, personalizarea clubului, un sistem de joc mai ușor, moduri noi și distractive, relaxante, care să permită jucătorilor să ia o pauză de la competiție. Trebuie însă îndeplinite niște obiective, iar după îndeplinirea lor se primesc diverse premii în joc. Vor fi bannere, echipamente speciale, jucători, dar sunt de asemenea elemente unice, desene și mascote personalizate și celebration special al clubului.
  • Revin cu impresii după ce testez jocul.

Galerie foto