Tabletele Galaxy Tab S, despre care v-am scris de ceva vreme, au fost lansate oficial azi în România. Sunt două modele – mai subțiri și mai deștepte decât generațiile anterioare, cu display mai bun și putere de calcul mai mare. Au ecrane Super AMOLED cu rezoluția de 2560×1600 de pixeli, format 16:10.
Variantele sunt 8,4 inch sau 10.5 inch.

Lansarea Galaxy Tab S in Romania
Lansarea Galaxy Tab S in Romania

Este o nouă gamă high-end pentru Samsung, au doar 6,6 mm grosime și au o greutate de 465g (10,5 inci) și 294g (8,4 inci). Bateria promite autonomie de lungă durată, iar tabletele aduc acum și modul Ultra-Power Saving de la Galaxy S5. Compania sud-coreeană oferă o mulțime de cadouri în aplicații și conținut digital, în urma unor parteneriate cu marii producători. Sunt filme, desene animate, conținut de toate felurile, inclusiv jocuri. Samsung Galaxy Tab S are versiuni Wi-Fi, sau Wi-Fi+LTE, disponibile la capacitate de 16/32GB + MicroSD.

Prețurile în România sunt de 1.899,99 lei pentru versiunea de 8.4 inch și 2.299,99 lei pentru cea de 10.5 inch.

Tabletele sunt chiar bine făcute, cu aspect foarte bun, ecran excelent, performanță și autonomie. Totuși, prețul rămâne măricel, chiar dacă nu mai concurează iPad. Au accesorii interesante de data asta, o tastatură Bluetooth care transformă tableta în netbook, precum și un stand interesant, cu 3 poziții diferite, pentru cei care consumă conținut digital.

ads

 

Galerie foto