Samsung Galaxy Tab S sunt tablete Android noi, care au focus principal pe display. Compania a utilizat de data asta ecrane Super AMOLED, iar rezoluția este de 2560×1600 de pixeli, cu format 16:10. Culorile sunt mai vii, iar contratul și luminozitatea au fost crescute. Samsung a inclus și setări speciale pentru filme sau fotografii, astfel încât să puteți beneficia de cele mai bune condiții de vizualizare. Sunt modele de 8,4 inch și 10.5 inch.

Galaxy Tab S 10.5 inch
SAmsung Galaxy Tab S 10.5 inch

Samsung Galaxy Tab S

Pare să fie o nouă gamă high-end pentru Samsung, deși pe zona de tablete dotările de top nu sunt tocmai bine apreciate. Ambele tablete Android sunt ultra-subțiri, doar 6,6 mm și au o greutate de 465g (10,5 inci) și 294g (8,4 inci). Bateria promite autonomie de lungă durată, iar tabletele aduc acum și modul Ultra-Power Saving de la Galaxy S5.

Pentru tabletele Galaxy Tab S compania oferă o mulțime de cadouri în aplicații și conținut digital, în urma unor parteneriate cu marii producători. Sunt filme, desene animate, conținut de toate felurile, inclusiv jocuri.

Tabletele Galaxy Tab S oferă o selecție de funcții îmbunătățite de productivitate și de securitate, opțiuni de conectare variate și chiar opțiune multi-user.

Samsung Galaxy Tab S are versiuni Wi-Fi, sau Wi-Fi+LTE, disponibile la capacitate de 16/32GB + MicroSD.

Galaxy Tab S va fi disponibil în Romania începând cu luna iulie 2014.

Galaxy Tab S 8.4 inch
Galaxy Tab S 8.4 inch