Samsung Galaxy K Zoom, următoarea versiune a terminalului smartphone dotat cu zoom optic, a fost lansata azi oficial în România. Am avut ocazia sa ma joc cu telefonul, să fac poze în aer liber și să experimentez atât interfața cât și funcțiile foto. Am facut și o serie de fotografii, pe care le voi publica imediat ce ajung la net. Sunt multe îmbunătățiri comparat cu prima versiune, iar acum terminalul este mult mai finuț, subțirel. Rămâne de testat autonomia, acum pe fugă nu l-am testat foarte mult timp.

Galaxy K Zoom in Romania
Galaxy K Zoom in Romania

Am remarcat câteva dintre detalii încă de la lansarea globală, dar este altceva când te poți juca cu terminalul. În pădure la Balotești, la Edenland, am făcut câteva poze, portrete, peisaj, acțiune, macro. Galeria foto este la final. Camera foto nu e rea, nu e nici mult mai bună decât cea de pe S5 de exemplu, dar lentila cu zoom optic 10x este de un real folos în anumite situații. Pe partea ailaltă, telefonul este super-ok, similar cu modelele de top din seria Galaxy.

Samsung Galaxy K Zoom este una-peste alta un device util pentru un anumit public. Deocamdată nu avem prețul oficial pe România, va ajunge în magazine în a treia săptămână din iunie.

ads

Galerie foto

Fotografii cu K Zoom