Google invită specialiștii IT din companiile românești la evenimentul Cloud Day, pe 12 noiembrie în București. Locația aleasă este Face Club (Piața Presei Libere 3-5), iar programul este de la 8:30 dimineața pînă la 5:00 PM. Evenimentul este dedicat profesioniștilor IT din România, de la manager IT pînă la cloud architect.

Google Cloud Day Bucharest 2019

Este prima întâlnire organizată de către Google Cloud pentru profesioniștii IT din România. Participați la un eveniment exclusivist care reunește experți din industrie, parteneri, manageri IT, analiști de date și lideri ai departamentelor de IT din întreaga țară. Explorați idei noi despre dezvoltarea domeniului Cloud în viitor. Faceți cunoștință cu alți lideri și aflați cum vă poate ajuta Google Cloud să vă dezvoltați afacerea cu o infrastructură excelentă, o analizare rapidă a datelor și o productivitate revoluționară.

Participarea la eveniment este gratuită în baza acestei invitații nominale.
Locurile sunt limitate, deci înregistrați-vă acum pentru a vă asigura prezența în cadrul Cloud Day București, pe site-ul oficial.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!