Am fost astăzi la sediul Huawei din București pentru a vedea noile gadgeturi anunțate cu Harmony OS. Principala lansare a fost ceasul Huawei Watch 3, precum și versiunea Pro a acestuia. Dar am văzut și noile căști Freebuds 4, monitoarele MateView și MateView GT, și tabletele MatePad 11, MatePad Pro.

huawei romania CEO Wiski

Vânzările Huawei România pe zona de dispozitive wearables au crescut anul trecut de șase ori, piesa de rezistență fiind ceasul smart.
Noua serie de smartwatch-uri WATCH 3 oferă apeluri e-SIM, măsoară temperatura pielii și, în plus, oferă și o autonomie a bateriei de până la 21 de zile în Modul Ultra.

Campania de precomandă pentru smartwatch-uri începe pe data de 23 iunie și este valabilă până pe 6 iulie, pe site-ul lor. Persoanele care vor comanda în perioada aceasta vor primi cadou o pereche de căști FreeBuds 4i la achiziționarea ceasului Huawei WATCH 3, la prețul de 1.699 lei și o pereche de căști FreeBuds Pro împreună cu ceasul Huawei WATCH 3 Pro la prețul de 1.999 lei sau 2.499 lei, în funcție de ediția de piele sau titan.

Pe segmentul tabletelor, compania a anunțat lansarea a două noi modele: HUAWEI MatePad Pro și HUAWEI MatePad. Ambele tablete au sistemul de operare HarmonyOS 2 și oferă posibilitatea de conectare la o tastatură magnetică și un creion care le pot transforma în notebookuri.

Huawei MateView GT, primul monitor desktop pentru gaming este introdus pe piața locală, intrând într-un nou segment business, cel al dispozitivelor de gaming pentru PC. Noul produs oferă tehnologie de ultimă oră, fiabilitate excelentă și calitate remarcabilă. Seria MateView este completată și de primul monitor flagship autonom al companiei.

HUAWEI MateView este un monitor autonom de înaltă calitate, cu un ecran 3:2 de 28,2 inci care suportă o rezoluție nativă de 3840 × 2560, oferind o experiență de vizionare premium, unde chiar și cele mai mici detalii sunt reproduse fidel pe ecran.

Produsele care nu sunt acum în magazine urmează să fie lansate, cel târziu în luna iulie. Revin eu cu detalii imediat ce le primesc.