Huawei Honor 7 a fost lansat oficial în seara asta în România alături de alte modele mai accesibile. Terminalul de top al companiei chineze poate concura cu succes multe modele de top de la competiție și are un preț mai bun: 500 de euro fără contract. Există diverse modele de la 125 de euro în sus, în funcție de preferințe.

Huawei Honor 7
Huawei Honor 7

Huawei Honor 7

Terminalul are un display Full HD de 5.2 inch, IPS-NEO cu 424 ppi densitate, are un procesor Kirin octa-core (4 nuclee la 2.2 GHz și 4 la 1.5GHz), accelerator grafic Mali-T628 MP4, 3GB de RAM, stocare de 16 sau 64 GB și slot de carduri de memorie. Camera foto are senzor de 20 de megapixeli cu tot felul de tehnologii speciale de imagine. Camera frontală de selfie este de 8 megapixeli.

Vine cu Android 5.0, dar este programat deja să primească actualizarea la Marshmallow. Interfața este dezvoltată de Huawei, botezată Emotion UI. Are absolut toate tehnologiile necesare, iar bateria integrată este de 3.100 mAh. Corpul este metalic, arată foarte bine și stă excelent în mână. De asemenea, Huawei Honor 7 are un scanner de amprentă cu care puteți securiza telefonul mai bine, cei care au testat modelul spun că merge ok.

Am văzut și Honor 6, care este o versiune mai compactă, dar și Honor 6 Plus, cu ecran de 5.5 inch. Sunt terminale solide, bine făcute, care oferă o experiență bună de utilizare și acum chiar și service rapid.

Să nu uităm că anul acesta Huawei a făcut primul său Nexus pentru Google, iar modelul Nexus 6P este foarte lăudat de cei care l-au testat. Eu nu l-am văzut încă, dar aștept să ajungă rapid.

Galerie foto