Am pus mâna pe Huawei Watch Ultimate Design, primul lor ceas cu aur de 18 carate. Este făcut să impresioneze și arată ambițiile Huawei de a cuceri segmentul accesoriilor wearables. Este bazat pe Huawei Watch Ultimate, dar are și noutăți față de modelul de serie. Deși este extrem de scump, au deja 17 precomenzi și vă rog să îl comandați de pe link-ul meu de afiliere 😂. Cei care îl cumpără îl vor primi direct de la un angajat Huawei care îl livrează. El vă poate ajuta să învățați mai multe funcții ale dispozitivului.

Smartwatch Huawei placat cu aur

Ceasul costă 3.000 de euro, este la noi 14.999 lei. Ceasurile de la branduri de lux care sunt din aur costă de la 10.000 la 25.000 de euro. În timpul prezentării ceasului s-au făcut comparații cu Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet şi Vacheron Constantin. Asta arată un pic ambiția companiei pe acest segment.

Huawei Watch Ultimate Design păstrează aceeași carcasă pe bază de zirconiu și afișaj acoperit cu safir. Adaugă la ele un cadran ceramică din aur de 18K și nanocristal, plus coroană din jurul ecranului și butoanele sunt din aur de 18K și aliaj de titan. Orele de pe ecran sunt dintr-un material placat cu aur. Are în cutie și o curea de ceas din titan care este parțial placată cu aur și vopsită în negru. Chiar și cea din silicon inclusă are catarama din aur. În plus, Huawei include o cutie cadou premium, garanție internațională și un serviciu de curățare care acoperă și reparațiile.

Ceasul de lux se aliniază noii poziționări de brand, Fashion Forward, anunțată recent. Arată interesul companiei de a dezvolta produse într-o direcție care se concentrează pe design.

Nu trebuie uitat că este un smartwatch rezistent. Poate fi folosit la scufundări (10 atm). Pentru el, Huawei oferă o garanție extinsă la 3 ani, în loc de 2 la Watch Ultimate normal.

Aduce şi fețe speciale cu design auriu, în ton cu designul. Interfața are culori aurii când listează aplicațiile. Bateria ține calumea, până la 2 săptămâni. Ecranul este același AMOLED de 1.5 inch, cu rezoluție de 466 x 466 pixeli, luminozitate 1000 de nits. Are barometru, senzor de temperatură, puls, SpO2, exerciții de fitness cu ghid. Include şi modul Expediție şi localizare globală GNSS.

Ceasul arată excelent și sigur că este un indicator de statut. Nu cred că este pentru orice utilizator.

Galerie foto