HTC One m8, noua versiune al celui mai simpatic smartphone din 2013, a fost lansat oficial în România. Modelul arată excepțional și are câteva atuuri, dar este extrem de scump și are o cameră foto la fel de depășită ca și cea de anul trecut – dar cu funcții unice, ce-i drept. „Noi facem doar telefoane, nu și alte device-uri” – a declarat Marko Savkovic, HTC Europe.
sgs5 versus htc one m8

Mihai Nodea de la HTC România, a prezentat istoria HTC One și detalii privind realizarea și dotările modelului nou, m8. El a lăudat combinația de hardware și software, realizarea perfecta, corpul din metal. A spus că terminalul este realizat cam 90 la sută din metal. Este mult mai rezistent, compact și stă mai bine în mână.

El a prezentat de asemenea detaliile tehnice binecunoscute. Interesant de notat iar modul power saving și faptul că este primul vârf de gamă HTC cu card Micro SD. Viața bateriei a crescut cu 40 la sută comparat cu modelul anterioe (ce bine ar fi). Iar ecranul este mult mai luminos.

„Telefonul este cel mai important device pe care îl ai”, spun oficialii HTC.

ads

One m8 este mai rezistent și mai ergonomic, comparat cu primul One. Nu alunecă din mână, iar metalul ajută la priza bună. Sunt și îmbunătățiri software, inclusiv conținut local. HTC a semnat un parteneriat cu Fitbit (au aplicație sport dedicată) , iar celebrul BlinfkFeed a fost îmbunătățit, inclusiv cu știri în limba română.

Tehnologia pentru muzică Boomsound se aude mult mai bine decât cea de anul trecut. Au pus în telefon un amplificator și obții o creștere de volum.

Oficialii HTC insistă de asemena că actuala cameră foto este foarte bună. Cred că de fapt doar refocusul este interesant. Zoe a fost de asemenea actualizată.

Telefonul va fi în magazine în România de mâine, atat la retaileri și la operatori, promit oficialii companiei.

 

Galerie foto