Am vizitat azi Miele Point Dorobanți, al doilea magazin deschis de Miele în București, care a înregistrat vânzări de 400.000 de euro în primul an de la inaugurare. Investiția inițială realizată de Miele în deschiderea magazinului a fost de 100.000 de euro.

Adi Hadean la miele point dorobanti (1)

L-am revăzut după mult timp pe Adi Hădean la evenimentul de la Miele Point Dorobanți(alea Dorobanți nr. 20-28, București, peste drum de Carrefour Market). Magazinul brandului premium are o suprafață de 100 de metri pătrați. Sunt expuse toate categoriile de produse Miele disponibile în România, de la accesorii şi consumabile, până la espressoare, maşini de spălat rufe și uscătoare, sisteme de călcat, mașini de spălat vase, frigidere şi electrocasnice încorporabile.

ads

În primul an de funcționare, cea mai mare comandă înregistrată în magazin a fost de 60.000 lei. În București, compania deține și cel mai mare magazin din rețea, showroom-ul Miele din Piața Presei. La nivel național, Miele, compania numărul unu în producția de electrocasnice premium, are trei magazine proprii și cinci magazine exclusive, deschise în regim de franciză, în orașe mari din țară: Sibiu, Târgu Mureș, Deva, Brașov și Cluj-Napoca.

Deschiderea magazinului Miele Point în București a făcut parte din planul de extindere a rețelei, început în urmă cu patru ani, când showroom-ul Miele din Otopeni a fost relocat în Piața Presei din București. În prezent, produsele Miele sunt comercializate în peste 60 de magazine din țară, care se înscriu în cinci categorii: parteneri Miele exclusiv, în cadrul cărora sunt vândute doar electrocasnicele brandului, magazine proprii, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT.

Vă las să vă delectați și voi cu pozele de mai jos, noi ne-am bucurat de o specialitate făcută pentru noi de Adi.