Am ajuns destul de târziu, la MWC, am apucat să văd câteva gadgeturi, despre care vă scriu diseara. Noua locație este mult mai mare, ceea ce arată că industria mobilă este pe val. Aproape fiecare companie are standuri mai mari decât anul anterior. Sunt mai multe lansări ca niciodată. Aglomerația este mare, cum era pe vremuri la Cebit când veneau 500.000 de oameni. Tare sunt curios să aflu cifrele, nu sunt vizitatori, doar oameni de business și presă.

mwc2013

DSC_0058Am fost invitat de Ericsson la acest eveniment. O să vă povestesc despre soluțiile lor telecom și multimedia. Și despre planurile lor de viitor.

Am reușit să ajung să văd Samsung Galaxy Note 8.0, am rulat și un benchmark pe el. Foarte fain, dar e rotunjit ca S3. Parcă era mai bine cu Note 2, oleaca mai drept.

Am văzut noile Nokia Lumia, câteva sunt intereante. Am văsut Optimus G Pro, care din păcate este copiat după Note 2. Da, are caracteristici tehnice mai bune, dar e aproape identic.

Revin pe seară cu detalii la fiecare. Trebuie să fug, e coadă mare la tren. Noua locație este la distanță de oraș și se merge cu trenul.

Galaxy Note 8
Galaxy Note 8

Optimus G Pro:

Optimus G Pro
Optimus G Pro

Nokia Lumia 720:

lumia

T-Mobile:

DSC_0058

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !