Moto G7 cu variantele Play, Power și Plus are lansarea oficială astăzi. Motorola a organizat un eveniment live in Brazilia, iar în România am urmărit live în cadrul unui eveniment local detalii privind noile produse și planurile pentru 2019.

Detalii tehnice

[table id=74 /]

ads

Lansarea oficială

Notez aici doar principalele idei privind noile terminale, sunt convins că multe informații s-au dat deja pe surse, am văzut și eu câteva articole. Completez informațiile mai pe seară.

Au ales să facă evenimentul în Brazilia pentru că acolo Motorola și-a păstrat o poziție foarte bună pe piața locală, fiind chiar în topul vânzărilor de smartphone. Compania are locul doi în Brazilia în ultimii cinci ani și crește în țările din America de Sud cu procente de 40-50%. În Europa au ajuns la cote de 10% pe segmentul mid-range, dar și aici cresc cu o rată destul de bună, de 15% pe an, iar modelele noi sunt interesante.

Avem patru modele, în ordinea dotărilor / prețurilor, respectiv G7 Play, G7 Power, G7 simplu și G7 Plus.

Moto G7 Power

Moto G7 – detalii oficiale

Modelele noi aduc design îmbunătățit , ecran mare cu margini subțiri, procesoare mai rapide din seria Qualcomm Snapdragon 600, baterii mai mari cu autonomie de peste 24 de ore.

Moto G7 Power este vedeta autonomiei cu 34 de ore de utilizare și baterie de 5000 de mAh. Are procesorul Snapdragon 632. Moto G7 simplu are focus pe design premium. Are ecranul de 6.27 inch, cu margini subțiri.

Moto G7 Plus are ecran cu diagonala de 6.24 inch și are camera foto duală pe spate, cu senzori de 16 megapixeli. Au tehnologie foto pentru imagini bune în lumină slabă. Procesorul este Snapdragon 636.

Terminalele vin cu Android 9.0 Pie, având funcțiile de inteligență artificială pentru poze și căutare. Interfața este foarte puțin modificată în stilul obișnuit al lor. Moto G7 Power are un preț 999 lei, iar Moto G7 Plus are un preț în România de 1.399 lei.

Săptămâna viitoare ajung în magazine, o să vă prezint mâine Moto G7 Plus și revin cu un review asap. Moto G7 Play va veni mai târziu în România, la un preț de 699 lei. Și Moto G7 simplu vine destul de târziu, doar primele două sunt disponibile de săptămâna viitoare.