Moto G24 a fost lansat oficial astăzi

Motorola prezintă Moto G24, un smartphone al noii familii Moto G 2024 care îmbină calitatea și prețul accesibil. Acesta e disponibil la partenerii companiei, la prețul recomandat de 799 lei. Moto G24 vine în 3 culori: Matte Charcoal, Ice Green și Pink Lavender.

Moto G34 5G a fost lansat oficial

Motorola a anunțat oficial Moto G34 5G, cel mai accesibil dispozitiv 5G. Continuă misiunea brandului de a face tehnologia accesibilă pentru toți. Acesta va fi disponibil din 22 ianuarie în România.

Motorola Edge 40 Pro: flagship alternativ disponibil la preț bun

Am testat Motorola Edge 40 Pro, noul flagship alternativ, disponibil în România la un preț bun. Mi se pare o evoluție firească a seriei, anul trecut Edge 30 Pro a fost foarte bun. Terminalul are o competiție puternică, în special prin noul OnePlus 11. Însă are și el niște atuuri interesante, arată bine, este performant […]

Moto RIZR: concept rulabil interesant, dar nu va prinde

Am văzut la standul Motorola de la MWC conceptul rulabil Moto RIZR, noua invenție prezentată anul trecut. Anterior, mai văzusem un concept similar, derulabil, cel realizat de Oppo. Primul a fost cel al LG, dar pe acela nu am pus mâna. Bine, nici pe Motorola nu am pus mâna, pentru că era ascuns după o […]
MOTO G23

Moto G23 este disponibil de azi în România

Moto G23, cel mai recent membru al gamei Moto G, este disponibil de azi în România. Este disponibil în două nuanțe (Steel Blue și Matte Charcoal), la un preț recomandat de 1.099,90 lei, urmând să fie disponibilă și culoarea Pearl White.
Noul Motorola E13 este

Motorola E13 este disponibil în România la preț bun

Noul Motorola E13 este disponibil în România începând cu data de 3 februarie. Vine în culorile Cosmic Black și Aurora Green, la un preț recomandat de 579,90 de lei. Am văzut că ei scriu cu litere mici, motorola e13 sau moto e13, dar mi se pare o forțare inutilă și prefer să le scriu normal.
MOTO G73 5G

Moto G73 5G a fost lansat oficial în România

Moto G73 5G a fost lansat oficial astăzi în România. Modelul aduce dotări hardware bune și vine la un preț excelent. Totuși, este de notat că Motorola evită în ultima perioadă să trimită modelele la test cum o făceau anul trecut.

Motorola Moto G42: ieftin și bun, urmează oferte de neratat

Am testat Motorola Moto G42, un model accesibil și care nu te dezamăgește la niciun capitol. Oferă una dintre cele mai bune autonomii disponibile pe un midrange, iar prețul este foarte bun. Experiența de utilizare este plăcută, iar camera foto de 50 de megapixeli se descurcă bine. Telefonul urmează să fie la reducere în perioada […]

Moto G72 a fost lansat oficial în România

Motorola a lansat oficial în România modelul Moto G72, un telefon care realizează fotografii cu detalii incredibile, cu 108 megapixeli și un display OLED. Încorporează două difuzoare stereo cu tehnologia Dolby Atmos și un procesor Mediatek. Prețul recomandat este de de 1.499 lei.