Am văzut astăzi Philips 8901 AmbiLux TV, model de top din noua serie de televizoare UHD cu platformă Andorid. Este modelul cu diagonală de 65 de inch, 165 de centimetri, iar prețul lui este de 22.500 lei.

0001

Televizoarele Philips sunt produse acum de TP Vision, lider mondial în domeniul monitoarelor, care a preluat tradiția și tehnologiile deținute de compania olandeză. Gama Philips 8901 AmbiLux TV onclude modele cu diagonale de la 43 la 75 de inch.

Compania a reușit de asemenea să introducă noua funcție, HDR Upscaler pentru a permite utilizatorilor să se bucure de tot conținutul la un nivel de calitate și performanță HDR. Captivanta tehnologie cu jocuri de lumini, Ambilight creată de Philips apare acum în toată seria. Sunt nouă proiectoare pico, de mici dimensiuni, care fac parte din sistemul nou botezat AmbiLux – practic extinde imaginea de pe ecran pe peretele din spatele televizorului.

ads

iuiu

 

 

 

Cea mai recentă și îmbunătățită versiune a platformei Android TV aduce un conținut nou pentru serviciile de gaming și streaming video, în timp ce performanța super rapidă este garantată de procesorul quad core.

Philips 8901 AmbiLux TV de 65 inch combină tehnologia de imagine UHD cu sistemul HDR+ și AmbiLux. Noul sistem Premium Color combină o gamă mai largă de culori cu o putere de vârf a luminii de 700Nits împreună cu o prelucrare de 2,25 trilioane de nuanțe de culori pentru redarea unor imagini cât mai vii.

Galeria de aplicații Philips și magazinul Google Play merg mai departe de programarea TV tradiţională, pentru a aduce o colecţie online amplă de filme, televiziune, muzică, aplicaţii şi jocuri. În momentul de față 16 GB stau la îndemâna oricărui utilizator pentru a oferi spațiu conținutului și aplicațiilor preferate.

Amplasată într-o ramă cu un design simplu, de culoare neagră, seria 8901 este perfectă pentru orice casă modernă.

0004