Samsung a invitat un grup numeros din România la evenimentul lor anual EU Forum 2013. Focusul este pe “digital appliances”, iar dezbaterea a fost dechisă pe scenă de șeful divziei de Consumer Electronics, B.K. Youn. Samsung a încasat anul trecut 184 de miliarde de dolari, devenind cel mai mare producător de electronice la nivel global. “Next big thing” este acasă, spune oficialul Samsung. Casa digitală revine în centrul atenției, iar echipamentele inteligente se pregătesc să treacă dincolo de living.

Samsung Eu Forum
Samsung Eu Forum

Prezentarea continuă cu soluțiile propriu-zise.

Samsung deschide evenimentul cu mașinile de spălat Eco Bubble, mașina de spălat care oferă aceleași rezultate ca spălarea cu apă caldă. Ei zic că acest tip de spălare – amestecă apa cu detergentul creând un gel, care îndepărtează petele mai ușor – va permite unui utilizator să spele orice tip de material, chiar și cele sensibile. Reduce consumul de energie per-total foarte mult.
De asemenea, noul invertor are garanție 10 ani, nu se mai strică. Nivelul de zgomot a fost redus semnificativ.

Samsung EcoBubble
Samsung EcoBubble

Din campanie face parte și filmul Youtube în care un urs “surprinde” echipa EcoBubble.

Prezentarea trece acum la frigidere. Focus pe organizarea spațiului, nu doar pe design. Are și el un invertor digital care menține temperatura perfectă în diversele zone din frigider. Consumul este A+++, adică 40% reducere de consum comparat cu un frigider clasa A, zic ei. Astfel, produsele stau proaspete mai mult timp, chiar dacă sunt diferite – carne, legume, fructe, lactate. Design-ul este modern, simplu, iar numărul de butoane a fost redus. Doar câteva pentru control și asta e tot.

Samsung - frigidere 2013