Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat oficial în seara asta în cadrul unui eveniment online. A fost și o prezentare despre publicul țintă – tineri, activi, interesați de multimedia. La final s-au confirmat cam toate zvonurile.

Samsung Galaxy S20 FE

Lansarea Galaxy S20 FE

COVID-19 a schimbat treptat lumea și modul în care fiecare obișnuia să își desfășoare activitățile de zi cu zi, iar tehnologia a început să joace acum un rol mult mai crucial. Acesta este motivul pentru care Samsung a creat noul Galaxy S20 FE, pentru a oferi experiențe de top care să satisfacă preferințele a cât mai mulți utilizatori. Samsung a preluat funcții importante de pe seria Galaxy S20.

Au ales șase culori special pentru S20 FE. Paleta de culori cuprinde Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy și Cloud White. Au o textură mată premium, care reduce amprentele și petele

ads

Galaxy S20 FE este un smartphone care concurează și flagship-urile premium, dar este disponibil la un preț accesibil care pornește de la 749 de euro pentru modelul 5G. Galaxy S20 FEare un ecran Infinity-O Super AMOLED de 6,5 inch, FullHD+, cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Modelul este dotat cu o baterie de 4.500 mAh.

Versiunea 5G are procesorul Qualcomm Snapdragon 865, iar varianta 4G va veni cu Exynos 990. Modelul 5G are 8GB de RAM, iar cel 4G vine cu doar 6GB de RAM și are doar 128GB de stocare. Galaxy S20 FE 5G poate fi comandat și în variantă de 256GB. Terminalul are Bluetooth 5.0, WiGi 6

Camera foto are trei senzori, unul normal de 12 megapixeli, unul ultra-wide de 12 megapixeli și unul de zoom cu 8 megapixeli. Samsung a inclus pe acest model Space Zoom 30x. Poate face 3x optic, iar restul prin procesare. Camera frontală este de 32 megapixeli. Terminalul are Android 10 / OneUI 2.

Precomanda Samsung Galaxy S20FE este disponibilă chiar de astăzi. Începând cu 2 octombrie 2020, Galaxy S20 FE va fi disponibil pe scară largă online. Galaxy S20 FE prezintă o rezistență la apă și praf cu rating IP68. Samsung a confirmat la final că există și modelul 4G.

Galaxy S20 FE se conectează instantaneu la ecosistemul de produse Galaxy, precum Galaxy Buds Live și Galaxy Fit2