Samsung Glaxy S20 FE 5G (Fan Edition) va fi lansat pe 23 septembrie cu procesorul Qualcomm Snapdragon 865, iar modelul 4G va fi în Europa cu procesor Exynos 990, spun cele mai recente informații pe surse. Imaginile și detaliile sunt dintr-un infografic care pare să fie real, având imagini și fonturi Samsung.

Știam deja că Samsung Galaxy S20 FE 5G a fost listat pe un site Samsung. De asemenea, lansarea S20 Fan Edition 5G este în mod sigur pe 23 septembrie. Nu avem detalii despre lansare, dar evenimentul este intitulat ”Unpacked for Every Fan”, deci vor să facă un flagship pentru fiecare utilizator.

Știm pînă acum că terminalul urmează să aibă un display Super AMOLED de mari dimensiuni, rezoluție FullHD+ și rată de refresh de 120Hz. Camera foto selfie plasata în display este un modul de 32 de megapixeli, ca la terminalele Galaxy A71 de exemplu. De altfel, cred că și ecranul este similar. Pe spate are un setup similar cu Note 20, cu senzori de 12 megapixeli principal, 12 megapixeli ultra-wide și 8 megapixeli telefoto cu zoom optic 3x. Nu are niciun alt senzor suplimentar, dar are posibil filmare 8K, similar cu modelele de top. Printre funcțiile implementate cu ajutorul aplicației de captură avem Space Zooom 30x, Night Mode, Single Take, și Super Steady Mode.

ads

Bateria integrată este de 4.500 mAh, iar încărcarea rapidă doar cu 15W. Cu alte cuvinte, terminalul este mai mult mid-range, dar cu un procesor de top în 2020, Snapdragon 865.

S20 FE 4G cu Exynos

S-a risipit și misterul lui Galaxy S20 FE cu Exynos. Galaxy S20 Fan Edition 4G are 6GB de memorie RAM, procesor Exynos 990, restul specificațiilor fiind similare cu modelul 5G.

Prețul Samsung Galaxy S20FE 4G este de circa 730 de euro. De aici putem deduce că modelul cu 5G va fi mai scump cu minim 100-150 de euro. Galaxy S20 FE 5G va rula versiunea Android 10, adaptată cu interfața One UI 2.0. Printre funcțiile exclusive livrate de Samsung se mai numără Quick Share, Samsung DeX Wireless și Wireless PowerShare.

Samsung ar fi pregătit noul smartphone în șase versiuni de culoare, Cloud Navy, Cloud White, Cloud Pink, Cloud Red, Cloud Blue și Cloud Gold.