Am fost ieri la lansarea Kaspersky Internet Security 2017, încă un eveniment high-tech găzduit de Smiley. Îmi place la el că e natural, cum îl vezi pe TV așa e și la evenimente, așa e și când nu se filmează, nici un pic de aere.

0002
Ca de obicei, Ștefan Tănase de la Kaspersky, relaxat și cu informații interesante, e o plăcere să-l asculți.

Noua versiune a soluției Kaspersky Internet Security oferă mai multe modalități de a-și securiza computerele, navigarea pe Internet și să păstreze în siguranță datele personale. Smiley a vorbit despre furtul de date personale, despre cum sunt vizate vedetele, incidente personale și care sunt problemele de care s-a lovit.

Noua versiune KIS, disponibilă pentru PC și Mac, aduce ca noutate Secure Connection, un fel de VPN criptat pentru cei care vor să aibă traficul protejat, nu mai poate fi interceptat chiar dacă au o conexiune nesigură. Poate fi setat doar pentru online banking, incluși în pachet sunt 200MB pe zi, iar dacă vreți mai mult se plătește separat.
Software Updater permite actualizarea aplicațiilor fără să își bată capul utilizatorul și Software Cleaner curăță sistemul de programe pe care nu le mai folosiți și care uneori rămân acolo neactualizate, permițând accesul hackerilor.

ads

Tot pentru banking există Safe Money, apoi Application Manager și blochează reclamele în browser. Restul funcțiilor – antivirus, detectarea și blocarea malware și așa mai departe, sunt îmbunătățite.