Sony prezinta azi in Romania noile aparate foto NEX si Alpha, respectiv camerele cu tehnologie mirrorless si translucent mirror. Sony NEX 5N este camera pentru amatorii de fotografie care vor o solutie mai avansata si Sony NEX 7, cu senzor de 24,3 megapixeli, virful de gama. Pe zona Alpha SLT au fost prezentate doua noi camere translucent mirror, A65 si A77.
Abia astept sa ajung la camere, sa vedem ce imagini fac 🙂
Revin pe tema asta.

20110913-182324.jpg

Camerele Sony includ acum nu doar tehnologie foto avansata, dar si functii consumer, accesibile prin touchscreen ca la un smartphone. Help integrat, la orice scena poti cere detalii suplimentare pentru a realiza o fotografie mai buna.

Functiile foto sunt de asemenea atat pro, cat si consumer. Panorama pentru peisaje interesante, HDR, mod Auto pentru lenesi, editare foto, moduri de lucru creative.

Totusi, senzorul mare si posibilitatea de a schimba lentilele ofera camerelor Nex si Aplha un avantaj clar fata de camerele compacte, indiferent de pret. De asemenea, viteza de realizare a cadrelor este un atuu. Sunet stereo de la Dolby, filmare Full HD avansata. Si multe altele.

Dupa lansarile recente, avem pe linia DSLR translucent A35, A65 si A77. Pe linia Nex avem C3, 5N si 7.

Revin cu preturile.