Avenir Telecom, care deține magazinele Internity, unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane, accesorii pentru telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din România, a lansat azi o nouă linie de business, centrată pe telefoanele Energizer și accesoriile mobile.

Compania lansează o serie de puncte de prezență în marile Mall-uri și centre comerciale, doar cu produse Energizer. Acestea vor fi plasate în galeriile marilor centre, primul fiind în Băneasa Shopping Center. La fiecare smartphone cumpărat, clienții Avenir generează și vânzări de 2-4 accesorii în medie. Vorbim despre cabluri, încărcător auto, husă, folie, cabluri USB sau baterii externe.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Primul magazin Energizer a fost deschis în centrul comercial Băneasa Shopping City, aripa Feeria şi pune la vânzare peste 100 de produse unice. Astfel, vor putea fi achiziţionate telefoanele mobile din toate cele trei game existente pe piață: Power Max (modelul de top fiind P600S), Hardcase , cu smartphone-uri rezistente la șocuri, la apă și la praf, cu o durată mare de viață a bateriei (IP68) și Energy, care include modelele smartphone slim Energy S500 şi Energy S500E și două modele feature phone.


Pe lângă telefoanele Energizer, clienţii vor putea achiziţiona o gamă completă de accesorii pentru telefoane mobile, care acoperă toate nevoile utilizatorilor în materie de protecţie, încărcare, cabluri (de date şi de încărcare), mobilitate, conectivitate, aspect, calitate, toate accesoriile fiind testate și certificate la nivel internațional. Accesoriile sunt compatibile cu toate modelele de telefoane existente pe piață şi au o perioadă de garanţie de 10 ani.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!