Sunt la Roma, cu Telekom și Blue Air, care lansează astăzi o campanie cu vouchere la achiziționarea unui telefon Samsung cu abonament 4G. Mai multe detalii despre promoție sunt aici.

Roma

Conform unui studiu Telekom, cam 50% dintre clienții operatorului nu au plecat deloc din țară și prin această ofertă speră să le ofere și lor o vacanță internațională, explicat Andreas Esner, director segment rezidențial la Telekom Mobile Communications, fostul Cosmote.

Pe scurt, la Telekom poți lua orice telefon Samsung cu NET 4G nelimitat și primești un voucher de 100 de euro reducere la Blue Air. Perioada de călătorie pentru zborurile Blue Air la care se pot utiliza vouchere este 21 iunie 2019 – 28 martie 2020. Dar trebuie folosit până cel târziu pe 30 noiembrie 2019.

Voucherele nu se pot cumula, se poate cumpăra un singur bilet cu el sau maxim două cu schimbarea avionului. Dacă aveți mai multe se pot lua bilete separat cu fiecare. Dacă prețul biletului este mai mic de 100 de euro, restul de bani nu se mai poate folosi. Voucherele se pot transmite sau face cadou, dar dacă au fost folosite, schimbarea biletelor se poate face doar conform regulilor Blue Air.

La achiziționarea unui telefon Samsung cu abonament 4G nelimitat se poate opta pentru plata telefonului în rate. De exemplu Samsung Galaxy A10 are rata 6 euro pe lună, Samsung Galaxy A40 doar 9 euro pe lună, iar Samsung Galaxy A60 de 12 euro pe lună. Evident, se poate cumpăra și un model mai scump, există oferte și pentru ele.

Cel mai ieftin abonament la care se primește acest voucher este Mobil 6 de la Telekom. Toate abonamentele conțin internet nelimitat, minute naționale și SMS nelimitate.

Voucherul se generează automat din MyAccount (unde plătiți și factura), pe site-ul operatorului. Abonamentele sunt doar pe doi ani.

Voucherul de 100 de euro poate fi folosit pentru orice, indiferent de destinație, la bilete de avion, costuri cu bagajele suplimentare sau altele. Dacă costurile sunt mai mari, clientul va plăti doar diferența scăzând cei 100 de euro.

Oferta este una gândită special pentru perioada de vacanță, când oamenii caută cele mai bune prețuri la achiziționarea de bilete de avion, dar vor cele mai mici prețuri și la telefoane sau abonamente noi.