Telekom Romania a lansat astăzi continuarea ofertei #Netliberare, cu abonamente mobile care elimină perioada minimă contractuală, dacă clienții au și serviciul fix sau cumpără unul acum, cu preț mai mare pentru cei care nu au. Abonamentul este tot de 5 euro pe lună pentru cei care au servicii fixe Telekom, respectiv 7 euro dacă nu au.

Noul abonament include servicii de date mobile 4G nelimitate și minute de voce nelimitate. Nu se plătește nimic dacă reziliați contractul la un moment dat. Oferta era până acum doar pentru companii.

Telekom oferă de asemenea televiziune la 5 euro pe lună, iar utilizatorii cartelei prepaid au și ei oferte de la 5 euro.

În România, operatorii telecom lansează multiple oferte pentru a induce publicul în eroare, astfel încât clientul sa plătească cât mai mult și să folosească cât mai puțin, a explicat CEO-ul Telekom Romania, Miroslav Majoros. Acum apar însă noi tipuri de afaceri, oferte deschise , clare, simple de inteles. Am decis să nu ne înșelăm clienții, spune el.

Frantisek Mala, director executiv marketing rezidential la Telekom Romania spune că vânzările operatorului au crescut puternic după lansarea ofertelor de 5 euro pe lună, iar creșterea se păstrează în continuare.

Oferta #Netliberare a condus la o creștere cu 37% a vânzărilor de servicii mobile în a doua jumătate a anului trecut. Tendința se păstrează și anul acesta, de aceea au decis lansarea ofertei pentru consumatori.

Pentru noii clienți, Telekom are o ofertă suplimentară cu 6 luni gratuit pentru cei care aleg să treacă la serviciile operatorului. Aceasta necesită însă contracte pe 2 ani.

Telekom continuă investițiile în rețeaua 4G, acoperirea este acum 99% pentru populația urbană, 89,95% pentru populația rurală, iar rețeaua de fibră optică a ajuns la 2.7 milioane de gospodării.