Telekom a anunțat două noi oferte pentru perioada de final de an: un nou router Smart WiFi 4G, precum și aplicația Kaspersky Safe Kids, pentru control parental și localizare.

Telekom România a decis să adreseze problemele legate de dispariția copiilor și amenințările la adresa acestora oferind clienților o soluție Kaspersky Safe Kids, care permite atât controlul conținutului digital accesat de cei tineri, dar și localizarea lor rapidă atunci când nu răspund la telefon.

Conform unui studiu realizat de Telekom, 73% dintre părinți au declarat că sunt interesați de soluțiile de control pentru copii, iar 44% consideră că internetul este periculos pentru cei mici.

Kaspersky Safe Kids este acum integrată în infrastructura Telekom, iar versiunea oferită este cea premium, pentru 12 utilizatori. Filtrează automat conținutul periculos, gestionează timpul petrecut pe internet și pe computer, statistici privind apeluri sau mesaje primite de copil. De asemenea are localizarea dispozitivului copilului și alerte în timp real. Poți stabili o zonă care consideri că este sigură, de exemplu drumul de acasă la școală, iar dacă copilul iese din zonă, atunci primești alerte.

ads

Primele trei luni sunt oferite gratuit, iar în continuare se plătește doar un euro pe lună pentru această aplicație.

Aproximativ 38% dintre casele din România nu au conexiune de internet, spun oficialii Telekom. Așa că au lansat Smart WiFi, un router 4G care poate aduce internet de mare viteză în zonele fără fibră optică.

Soluția nu necesită cabluri, nu necesită să dai gauri prin casă și nu există un contract care să te țină prizonier în rețea.

Prețul este 24 de lei pe lună, iar dispozitivul smart are chiar și baterie și rezistă câteva ore chiar fără priză. Vitezele sunt până la 150 Mbps, până la 32 de dispozitive suportate.

Routerul mai avansat poate fi cumpărat cu 699 lei sau clientul poate închiria gratuit un device diferit, revin cu poze (reducere 100%).

Oficialii Telekom spun că mărirea de prețuri a fost ultima din 2019, au explicat că nu pot susține o afacere în pierdere și a fost un lucru absolut necesar pentru a susține compania pe termen lung.