Samsung Electronics a prezentat în România oficial noile televizoare premium QLED, care aduc un design mai bun, conectivitate sporită și imagine de calitate mai bună. Au însă prețuri pe măsura tehnologiilor de ultimă generație.

Noua generație de televizoare oferă o gamă de culori extinsă și luminozitate crescută, Samsung QLED promite redarea a 100% din volumul de culori, simultan cu o luminozitate de până la 2.000 niți, plus niveluri de negru profund și un contrast accentuat. Tehnologia Quantum Dot fără cadmiu, dezvoltată exclusiv de Samsung, a evoluat în 2017. Indiferent de câtă lumină ambientală – directă sau indirectă, naturală sau artificială – este în cameră, sau de poziția și unghiul privitorului față de ecranul Samsung QLED, experiența de vizionare este la fel de bună.

Samsung Smart Hub a fost optimizat, iar navigarea este mult mai simplă, integrând pe lângă conținutul variat și de calitate și noua aplicație Smart View. Cu ea puteți face simplu conectarea între un dispozitiv mobil și televizor. Multitasking-ul se simplifică și trece la nivelul următor. E ușor acum să jonglați între un film pe TV, o sesiune de gaming sau redarea unei fotografii de vacanță de pe telefon direct pe televizor.

Singura conexiune între Samsung QLED TV şi orice alt dispozitiv – STB, consola, sistem audio / video – se realizează acum printr-un cablu optic unic, Invisible Connection. Noul cablu Invisible Connection reduce dezordinea și firele inestetice, având un sistem simplificat, cu o singură conexiune.