Am testat Evolio X-Fit Pro, o brățară fitness accesibilă, dar care include toate funcțiile unui produs de top din industrie. Se conectează prin Bluetooth la telefon și arată pașii parcurși, caloriile arse, kilometri, bătăile inimii, dar de asemenea poate acționa ca telecomandă pentru fotografii sau pentru muzica de pe telefon. Și redă notificări.

(!) Folosind codul meu de reducere XFIT15DD puteți cumpăra brățara aici cu 15% reducere.

Evolio X-Fit Pro – merită sau nu?

Mi-a plăcut:
– design și realizare, plus opțiunile de culoare
– faptul că rezistă la apă;
– senzor de puls;
– telecomandă pentru poze și muzică;
– informații despre sesiunea fitness sau plimbare;
– analiza somnului;
– preț foarte bun (cod de reducere XFIT15DD);

Rămâne de discutat:
– este un produs ieftin;

Evolio X-Fit Pro – impresii

De cum am scos din cutie brățara Evolio X-Fit Pro mi-am dat seama că este relativ la fel de bine de realizată precum produsele de top gen Fitbit și alte modele premium. Arată foarte bine, iar la mână este foarte comod de ținut. Mi-a plăcut că are cam toate funcțiile disponibile pe un astfel de accesoriu dedicat celor care fac sport, fitness, vor să fie în formă sau merg pe munte și așa mai departe. Nu știu cât de precisă este pentru mersul cu bicicleta, dar cred că distanța va fi afișată corect.

Brățara se conectează prin Bluetooth la telefon și comunică cu aplicația inteligentă X-Fit Pro, există și versiune pentru iOS (iPhone). Astfel vă puteți seta niște target-uri pe care urmează să le atingeți și puteți vedea pe telefon cum ați evoluat – dacă v-ați ținut de planul stabilit sau trebuie să lucrați mai intens. Conectarea a fost ușoară, fără probleme, iar datele se sincronizează rapid, plus actualizările de soft care s-au făcut de asemenea fără incidente. Tot prin conexiunea cu smartphone-ul via Bluetooth, Evolio X-Fit Pro te anunță în timp real atunci când primești mesaje, e-mailuri, apeluri telefonice, notificări pe rețelele de socializare sau din alte aplicații, în funcție de selecția realizată. Brățara vibrează delicat și afișează automat informația relevantă.


O altă funcție interesantă a brățării este cea de Smart Remote Control prin care se poate se pot transmite comenzi smartphone-ului precum declanșare cameră photo, comenzi palyer audio sau funcție “anti-lost”.

Brățara Evolio X-Fit Pro are factor de protecție IP67, adică rezistă la apă și praf, nu la modul că poți face scufundări cu ea, dar poți face duș liniștit. Iar despre praf, nu trebuie să-ți faci griji. Bateria ține foarte mult, pînă la două săptămâni de utilizare, deci nu trebuie să vă faceți griji cu încărcarea și reîncărcarea.

Are un display OLED de 0.86 inch, cu un design minimalist, este confortabilă la mână și are funcții pe care multe alte dispozitive testate de mine nu există deloc. Senzorul de mișcare este precis, cu detectare gravitațională pe trei axe. Afli astfel cu ușurință numărul exact al pașilor efectuați, distanța parcusă, viteza de deplasare și caloriile arse. Pe spate are un senzor de puls care se activează din aplicație sau intrând pe meniul din brățară și apăsând lung pe butonul central.

Are un singur buton central de unde se schimbă meniurile sau se activează cu apăsare mai lungă. De asemenea, are o mufă USB, dacă scoateți brățara de cauciuc, rămâne vizibil, probabil pentru conectarea la laptop.

Cu o astfel de brățară poți avea grijă să fii mereu în formă, având la îndemână cele mai importante informații. Atât calitatea și durata somnului, cât și perioadele în care sunteți prea sedentar, dar și activitatea fizică realizată.

Evolio X-Fit Pro este disponibilă în 5 variante de culoare: roșu, violet, turcuoaz, bluemarin și negru. Iar pentru mai mult confort, cureaua brățării poate fi ajustată în funcție de preferințele utilizatorului. Brățara Evolio X-Fit Pro are un preț recomandat de 179 lei și folosind codul meu de reducere XFIT15DD puteți cumpăra brățara aici cu 15% reducere.

Galerie foto