Trotinetă electrică Evolio X-Go

Evolio lansează oficial trotineta electriă ultraportabilă X-Go, la scurt timp după ce a venit și cu biciclete electrice. Noul model este compact și ultra-pliabil, are autonomie de 20 de kilometri, iar cu tot cu baterie are 7 kilograme.

Evolio X-Fit Pro review: o brățară fitness accesibilă

Am testat Evolio X-Fit Pro, o brățară fitness accesibilă, dar care include toate funcțiile unui produs de top din industrie. Se conectează prin Bluetooth la telefon și arată pașii parcurși, caloriile arse, kilometri, bătăile inimii, dar de asemenea poate acționa ca telecomandă pentru fotografii sau pentru muzica de pe telefon. Și redă notificări.

Evolio X-Fit Pro – brățară de fitness ieftină

Evolio X-Fit Pro este o brățară fitness rezistentă la apă, cu monitorizarea pulsului și senzor de mișcare de mare precizie. Are factor de protecție IP67 oferind posibilitatea de a fi utilizat inclusiv în desfășurarea activităților acvatice și are o autonomie de până la 2 săptămâni.

Evolio X-watch Sport: ceas cu GPS pentru sportivi

Compania românească Televoice a lansat ieri Evolio X-watch Sport, cel mai nou model de ceas inteligent cu GPS, precum și cu alți senzori. Noul model permite localizarea precisă, monitorizarea cu mare acuratețe a mișcării și obținerea în timp real de informații precum altitudine, presiune atmosferică, temperatură, puls, etc.

Evolio Preciso 5, un GPS auto cu soft Mireo

Evolio a lansat azi Preciso 5, un GPS auto dotat cu ultima versiune a softului de navigație Mireo Don’t Panic și hartă Full Europa. Producătorul promite o conectare rapidă la satelit, calcularea rutei în cel mai scurt timp și informații clare și detaliate despre traseul care urmează să fie parcurs.

Concurs Evolio: comentezi și câștigi o brățară smart [încheiat]

Am pentru voi un nou concurs Evolio, tot de tipul comentezi și câștigi. Trebuie doar să citiți despre Evolio M6 și să lăsați la acest articol un comentariu despre smartphone. Telefonul e disponibil la ofertă împreună cu brățara smart X-Fit S, pe care o puteți câștiga la acest concurs. Update: tragerea la sorți e la […]

Evolio M5 Pro: poate cel mai ieftin smartphone cu Android 6.0 [review]

Am avut ocazia să teste Evolio M5 Pro, un smartphone Android accesibil care își face foarte bine treaba. Este printre cele mai accesibile modele cu Android 6.0, prețul său oficial este de 399 lei. Nu recomand pentru toată lumea dispozitive cu prețul cel mai mic, dar pentru anumite categorii de utilizatori aceste modele sunt exact […]

Evolio X-Watch S – un ceas smart fără probleme [review]

Am testat Evolo X-Watch S, noua versiune de ceas smart sub brand românesc, un accesoriu cu preț bun, care face tot ce te-ai aștepta să facă un astfel de dispozitiv. Are aplicație și se sincronizează cu telefonul, are notificări, urmărește pașii și caloriile, ba chiar are și senzor de puls.