Am aflat prin intermediul Asociației Because We Care de povestea lui Alexandru Casariu, un tânăr care are bursă de merit la liceul cu profil economic unde învață, dar care are o situație dificilă acasă. Rămas singur după ce mama sa a plecat la muncă în străinănate, Alexandru a trăit mult timp la limita subzistenței. Dar viața sa se va schimba în bine și mă bucur că am putut ajuta și eu.

Alexandru Casariu impreuna cu fratele sau
Alexandru Casariu (dreapta) impreuna cu fratele sau

Alexandru Casariu este în acest moment pe calea cea bună și este sprijinit de  Asociației Because We Care. El a fost crescut de tată, care câștigă foarte puțin. Dar învață foarte bine și are o minte sclipitoare. Alexandru a primit de ziua lui un telefon mobil vechi și o cartelă Vodafone. Situația lui începe deja să se schimbe în bine și, pentru că merită va primi și un smartphone cu Internet oferit de Vodafone. Pentru că împreună aducem România pe Internet. Tinerii sunt viitorul, iar Alexandru poate spera într-un viitor mai bun.

Video – România pe Internet

Oferta Vodafone

Vodafone tocmai a anunțat o ofertă mișto de Paște, care vine să susțină promisiunea campaniei, respectiv “aducem toată România pe Internet”. Aduce beneficii mai mari la serviciile de date, atât pentru clienții care reînnoiesc abonamentul, cât și pentru cei noi. Se dubleaza traficul de date mobile și ofera și un bonus constând în Internet nelimitat, pentru o perioadă de până la 4 luni, în funcție de valoarea abonamentului. La acestea se adaugă și minute internaționale și în roaming, un set extins de aplicații sau smartphone-uri la prețuri avantajoase. Toți abonații pachetelor Easy, Smart sau RED vor primi trafic dublu de internet, pe toată durată contractului, prin bonusul special “DUBLU NET”.

Apare și un abonament Red nou, respectiv Red 25. Iar utilizatorii pachetelor RED 45 și RED 59 vor putea folosi traficul de date inclus în abonament și în roaming.

Mai multe detalii despre ofertă veți găsi la ei pe site.

P.S. Puteți citi despre Alexandru aici.