IFA Berlin 2014 va aduce o serie întreagă de gadgeturi noi: terminale smartphone, tablete, smartwatch-uri, dar și televizoare sau camere foto. Eu o să ajung la Berlin pe 5 septembrie, dar o să vă scriu în fiecare zi, începând de miercuri vom avea tot felul de lansări oficiale. O să fac o listă pe cât posibil cu toate produsele interesante pe care le așteptăm la târg. 

IFA Berlin 2012
IFA Berlin 2012

Gadgeturi la IFA Berlin

Puteți urmări toate știrile despre lansările de gadgeturi prin tag-ul dedicat expoziției: IFA Berlin.

– Samsung Galaxy Note 4  – cel mai puternic smartphone al sud-coreenilor are o ediție nouă , cu procesor mai puternic, ecran mai bun, baterie mai mare. Dar este oare suficient pentru a fi cumpărat?

Galaxy Gear S – noul smartwatch cu SIM va fi prezenat la IFA, cred că are șanse să fie cumpărat, dar nu va fi o nouă „revoluție”.

– LG are o serie întreagă de gadgeturi în pregătire pentru IFA, iar de asemenea o serie de smartphone-uri mai accesibile. Sunt și ceasuri noi, precum LG G Watch R, dar și alte produse.

– Cei la Asus vor lansa în paralel cu IFA Berlin primul lor smartwach. Sper să reușesc să îl văd.

– Sony pregătește lansarea smartphone-ului Xperia Z3 și cu tableta nouă Xperia Z3 Tablet Compact, iar în plus au un ceas smart care are parte și el de actualizare. Sony Smartwatch 3 pare cel mai elaborat accesoriu, dar să vedem dacă va fi mai performant.

– Huawei pregătește lansări noi, dar au avut un teasing misterios care nu a fost prea explicit. E posibil să fie un smartphone nou, respectiv Ascend Mate 7.

Din câte știu HTC nu va avea stand la IFA. Mă aștetp să văd multe produse interesante sub brandul Philips, dar și produse de la Toshiba, Panasonic și altele asemenea.