Dacă unele branduri noi nu se sfiesc să copieze produsele consacrate sau să aducă produsele altor firme sub propriul brand, există și exemple pozitive. Încep acum o serie de articole despre branduri mai mici, noi și ambițioase, care vor să demonstreze că pot face produse mișto și originale. Îmi place Prestigio, au adus produse de calitate la un preț ok. Standul lor de la Mobile World nu prezenta chiar toate produsele noi, dar am găsit câteva gadgeturi.

Gadgeturi Prestigio pentru fitness
Gadgeturi Prestigio pentru fitness

Prestigio este un brand Asbis și produc ebook-readere, smartphone-uri, tablete și de-cum înainte fac și gadgeturi pentru fitness. Mi-a plăcut tare mult ceasul pentru fitness și cu siguranță va avea un preț foarte bun. Din păcate este doar Smart Pedometer, nu are alte funcții. Banda de fitness cu ecran alb-negru este probabil doar pentru cei pasionați sport sau cei care trebuie să facă obligatoriu mișcare (de ex: minim 30.000 de pași pe zi). Și trebuie să monitorizeze asta. Nu prea e un gadget pentru pasionații de modă.

Prestigio Ebook reader
Prestigio Ebook reader

Noile ebook readere o să ajungă și la noi, probabil o să mai auzim despre ele.

La capitolul telefoane mobile era prezentat Multiphone 5400, un model quad-core cu ecran de 4 inch, care oferă performanță pentru cei care vor un model mai compact, dual-SIM. Nu am reușit să văd Prestigio 7600, un model pe care și-l doresc mulți fani ai categoriei *phablet*.

În schimb era tableta cu Windows 8.1 pe care au prezentat-o acum ceva timp și în România.

Prestigio Windows 8.1 tablet
Prestigio Windows 8.1 tablet

Abia aștetp să o testez, să vedem dacă se poate lucra pe un astfel de device.

Galerie foto