Google Inbox este o aplicație interesantă pentru Gmail, dar a reușit să-mi dea și notificări cu două mesaje phishing, care de altfel au scăpat printre filtrele de la Gmail. Nu dă notificări non-stop, doar la mesajele pe care le consideră importante. De-aia la mesajele cu fondurile ONU a sărit în sus…

Google Inbox app

Google Inbox este o aplicație pentru Gmail pentru terminalele Android , iOS sau Chrome, care folosește anumite funcții din Google Now. De exemplu, a știu când mi-a scris pe email cineva din familie și pe ăsta l-a preluat corect ca și notificare. De asemenea are idei preluate de la modificarea Gmail, când toată lumea a sărit în sus la despărțirea mesajelor după categorii. Acum ele apar în ordinea corectă, având doar niște etichete de genul „Finance” sau „Social”. Dacă derulezi prin meniu poți vedea toate mesajele cu eticheta Finanțe într-un folder special.

Funcțiile inteligente s-ar putea să prindă la pubic. De exemplu, dacă Inbox reușește să identifice o rezervare la restaurant, va adăuga automat un link spre adresa acestuia pe Maps. Dacă ai bilete de avion, va adăuga informații despre zboruri automat (starea vremii etc). De asemenea în Google Inbox se pot adăuga remindere ca la Calendar sau Now.

Eu am obținut invitația direct de la Google, scriind din Gmail pe adresa inbox@google.com. Deși se zice că utilizatorii pot să dea mai departe invitații, la mine nu este încă activă această opțiune, deci nu pot să vă invit.

Design-ul Google Inbox mi se pare interesant, dar cred că puteai obține și direct în Gmail un design similar, nu am testat toate layout-urile.

Galerie foto