Google Inbox este o aplicație interesantă pentru Gmail, dar a reușit să-mi dea și notificări cu două mesaje phishing, care de altfel au scăpat printre filtrele de la Gmail. Nu dă notificări non-stop, doar la mesajele pe care le consideră importante. De-aia la mesajele cu fondurile ONU a sărit în sus…

Google Inbox app

Google Inbox este o aplicație pentru Gmail pentru terminalele Android , iOS sau Chrome, care folosește anumite funcții din Google Now. De exemplu, a știu când mi-a scris pe email cineva din familie și pe ăsta l-a preluat corect ca și notificare. De asemenea are idei preluate de la modificarea Gmail, când toată lumea a sărit în sus la despărțirea mesajelor după categorii. Acum ele apar în ordinea corectă, având doar niște etichete de genul “Finance” sau “Social”. Dacă derulezi prin meniu poți vedea toate mesajele cu eticheta Finanțe într-un folder special.

Unboxing Note 10+ Apasă play:

Funcțiile inteligente s-ar putea să prindă la pubic. De exemplu, dacă Inbox reușește să identifice o rezervare la restaurant, va adăuga automat un link spre adresa acestuia pe Maps. Dacă ai bilete de avion, va adăuga informații despre zboruri automat (starea vremii etc). De asemenea în Google Inbox se pot adăuga remindere ca la Calendar sau Now.

Eu am obținut invitația direct de la Google, scriind din Gmail pe adresa [email protected] Deși se zice că utilizatorii pot să dea mai departe invitații, la mine nu este încă activă această opțiune, deci nu pot să vă invit.

Design-ul Google Inbox mi se pare interesant, dar cred că puteai obține și direct în Gmail un design similar, nu am testat toate layout-urile.

Galerie foto

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!