HTC One este ceea ce trebuie: design ușor diferit, dotări hardware bune, acum să aflăm și prețurile. Am văzut două din terminalele One, respectiv vîrful de gamă One X și modelul premium One S. Ambele sunt bine dotate, arată bine și se mișcă excelent. Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ecran foarte bun, putere de procesare și ca bonus tehnologia audio Beats. Sigur, înclin mai tare spre One X, fiind geek, dar oare chiar avem nevoie de atâta putere?

Update: citește articolul complet cu review HTC One X – candidat la titlul de smartphone-ul anului.

HTC One X
HTC One X

HTC One

Ba da, eu zic că avem. Uite, eu unul procesez video direct pe telefon. Editarea foto e floare la ureche și am Photoshop pentru iOS. Dar La video e un pic mai greu dacă vrei să îl comprimi pentru Youtube. Ca să nu stai trei ore la upload. Totuși, quad-core rămâne o dilemă. Poate doar dacă faci și mai multe – jocuri și video pe TV, poate atunci să ai nevoie de mai multă putere. Mă rog, este și o cursă generală la nivel de marketing.

Cred, realist vorbind, că HTC va avea nevoie de mai mult decât marketing pentru a reveni în forță. Mie îmi plac noile gadgeturi, dar oare aș scoate bani să le cumpăr? Nu știu. Multe vor depinde de prețul final și de oferte la operator.

Vă las cu o scurtă galerie foto și chiar o comparație între cele două.

Galerie foto

[nggallery id=314]

Video