Am văzut Huawei Ascend G7. Bine, am văzut eu și Mate 7 și brățările smart și alte gadgeturi, dar acum vreau să vă scriu despre aceste model. Nici nu au trecut bine două săptămâni de când am scris că Ascend P7 e cel mai interesant smartphone mid-range, că acum au lansat ceva nou. Se țin tare și au design mișto, dar și tehnologie, chiar dacă în mod tradițional nu vor să adopte alt procesor decât cel realizat de divizia lor specializată.

Huawei AScend G7
Huawei AScend G7

Huawei Ascend G7 – hands on

De cele mai multe ori, când pun mâna pe un smartphone nou sunt dezamăgit. De ce? Păi pentru că nu arată ca în pozele de prezentare. Sau nu se mișcă atât de bine pe cât te-ai aștepta. Sau nu fac poze corect. Dar, pe de altă parte, dacă prețul este de 299 euro, la ce te-ai aștepta? La încă un smartphone mediocru? Ei bine, nu este cazul. Huawei Ascend P7 este un smartphone puternic, cu design slim, din metal, nu plastic. Procesor Snapdragon quad-core care poate rula aplicații pe 64 de biți, 2GB de RAM și 16GB de stocare internă. Ecran de 5,5 inch, 720p, dar foarte clar, cameră foto de 13 megapixeli, dar și una de 5 megapixeli pe ecran, pentru poze selfie. Baterie puternică de 3.000 mAh, destul pentru a lucra o zi întreagă. Tehnologie de power saving, cu 10% din baterie poți trece ore întregi. Conectivitate 4G, de poți descărca jocuri și filme ultrarapid.

Prețul de vânzare recomandat pentru Huawei Ascend G7 este de 299 de euro. Abia aștept să-l văd oficial în România.

Video

Galerie foto

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!