Primele huse iPhone 13 dezvăluie dimensiunile noilor telefoane. Pentru prima dată, husele iPhone 13 și 13 Pro nu mai sunt compatibile între ele, așa cum se întâmpla la iPhone 12 și 12 Pro, conform Mobile Direct.

huse  iphone 13 transparente mobiledirect.ro

Primele huse iPhone 13

Lansarea iPhone 13 ar fi pe 14 septembrie. Cade în „a treia săptămână din septembrie”, într-o marți, cum era de așteptat. Vor începe perioada de precomandă din 17 septembrie, iar telefoanele vor fi livrate din 24 septembrie.

Nu sunt multe schimbări, Apple va reutiliza designul din seria 12 cu doar ușoare modificări. Este posibil să fi observat deja că iPhone 13 și 13 mini au trecut la o poziție diagonală pentru camerele din spate în loc de cea verticală.

iPhone 13 Pro Max este puțin mai mare decât generația anterioară. Toate modelele vor fi puțin mai groase (cu mai puțin de un milimetru) și vor aveamodule mai groase de cameră foto. Acest lucru se datorează parțial bateriilor mai mari și parțial datorită camerelor foto actualizate.

Modulul ultrawide, prezent pe toate cele patru dispozitive iPhone, ar trebui să obțină un obiectiv îmbunătățit (6P) cu focalizare automată. Cei care au prezentat modelele dummy cred că numai cele două modele Pro vor avea LiDAR, spre deosebire de ce zic analiștii mai devreme.

Alte informații

Evenimentul din 2021 va aduce patru noi modele iPhone, pe același format ca și anul trecut. Nu vor renunța nici la Mini, chiar dacă 12 Mini a avut vânzări mai slabe decât se aștepta Apple. Noul notch are dimensiuni mai reduse. Apple nu renunță în cazul iPhone 13 la conectorul Lightning, nici vorbă să vedem USB Type-C prea curând. Pe viitor, planul Apple este să ofere doar încărcare wireless cu MagSafe. Dar tehnologia este deocamdată prea lentă și mai așteaptă. Posibil anul viitor sau peste doi ani să vină primul iPhone fără port dedicat.

Diferența sesizabilă va fi finisajul mat de pe spatele modelelor Pro. Se știa de asemenea că vor integra un display LTPO cu rată de refresh de 120Hz. Este un ecran cu consum optimizat, cu caracteristici de always-on display. Pe ecran vor fi afișate nivelul bateriei și ceasul și doar o bară cu iconițe pentru notificări. Noile notificări vor apărea, dar temporar.

Producătorii de huse iPhone 13 au dezvăluit aceste imagini cu terminalele. Modelele arată că iPhone 13 și iPhone 13 Pro au anul acesta dimensiuni diferite. Nu mai au mărimi similare, nu se mai pot schimba husele între ele, așa cum a fost la generația iPhone 12.