smartphone tiktok youtube

Top 5 aplicații de divertisment pe telefonul mobil

Am făcut un top 5 aplicații de divertisment pentru telefonul mobil. Evident, acum pe primul loc este Tik Tok și nu putem ignora nici popularitatea YouTube. Jocurile video sunt extrem de atractive, mai ales pentru cei tineri. Dar există și alte alternative.
Nokia 130

Nokia 105 şi Nokia 130 – telefoane mobile clasice

HMD Global a anunţat azi lansarea modelelor Nokia 105 şi Nokia 130. Compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete operează sub conceptul „The Home of Nokia Phones”. Sunt actualizări ale modelelor similare lansate anterior.

Windows ar putea reveni pe mobile – cum arată CShell

Windows ar putea reveni pe mobile, tocmai a fost demonstrată CShell, interfața adaptivă CShell, care va arăta similar pe toate dispozitivele. Știm că există deja o inițiativă de a aduce Windows pe procesoarele Snapdragon. Rămâne de văzut cine va face telefoanele. Microsoft?

Plăți mobile cu Mastercard Masterpass la MWC 2017

Am descoperit la MWC 2017 o serie de soluții mobile Mastercard pentru plăți mobile și online și am văzut la treabă niște scenarii demo care mi-au demonstrat încă o dată că ăsta este viitorul. Oferă simplitate și comoditate, securitate și în plus o utilitate suplimentară pentru smartphone.

Kaspersky: numărul amenințărilor pentru dispozitive mobile s-a triplat

Încep să mă simt din ce în ce mai bine fără Android… Potrivit unui raport Kaspersky Lab, numărul amenințărilor pentru dispozitive mobile s-a triplat în al doilea trimestru al anului 2015, ținta acestor atacuri de spionaj fiind companiile mici și mijlocii. În al doilea trimestru al anului 2015 au apărut 291.800 de programe malware noi […]

Aplicație mobilă pentru cărți poștale personalizate

Telekom a lansat azi aplicaţia „Felicitaro”, o soluţie simplă prin care utilizatorii pot să creeze şi să trimită cărţi poştale personalizate celor dragi, oriunde în lume, direct de pe telefonul mobil. Chiar cărți poștale adevărate, pe hârtie, trimise prin poștă.
Puzzlephone - din Espoo, Finlanda

Puzzlephone – concurent pentru Google/Modu

Puzzlephone este un nou model de smarptohone modular, care poate avea diverse componente și accesorii, realizat într-un laborator finlandez din Espoo, fostul sediu central al Nokia. Probabil un laborator finanțat sau desprins din fostul gigant telecom. Este primul concurent pentru Project Ara, terminalul modular gândit de Google după preluarea Modu.