De astăzi plecăm în Siemens Race, probabil cel mai reușit eveniment cu bloggeri de anul acesta. Zece bloggeri în cinci echipe, șapte zile de competiție, 14 orașe și aproape 1500 de kilometri parcurși prin țară. Vom descoperi soluțiile tehnologice și ecologice propuse de Siemens companiilor și comunităților din România. Vom avea patru quiz-uri în care puteți câștiga 15 premii doar urmărind echipa noastră.
Astăzi la 10-15 maxim 10-30 va începe primul quiz cu 5 întrebări(pe Facebook). Răspunsurile se găsesc pe www.siemens.ro sau www.hitechpedia.ro sau le aflați cu Google 🙂

Siemens Race 2012

Siemens oferă bicicleta pentru fanul care este cel mai activ. Colegul meu de echipă, Răzvan Pascu, promite 12 premii. Eu completez cu 2 telefoane mobile pentru cei care vor fi pe fază să răspundă la întrebări.

Doar cei care răspund în primele 15 minute la întrebările puse vor putea intra în tragerea la sorți pentru telefoane. Dau un telefon pentru quiz-ul din 11 mai (vineri), după ora 17-30 și pînă în ora 18-30 și unul pentru cel din 15 mai (marți), întrebările vor fi spre ora 11. Deci răspundeți la toate cinci întrebările, în limita de 15 minute de la postarea lor pe Facebook.

Baftă!