Am făcut azi update-ul iPhone 4S la iOS 6, eram curios cum se mișcă și cum sunt noile funcții anunțate de Apple. Am făcut un update ușor, fără jailbreak sau cont de developer, deși a fost nevoie de Restore – as new device. Tutorialul este pe Youtube, dar nu vi-l recomand pentru că s-ar putea să aveți probleme cu device-ul și nu vreau să creez probleme nimănui.
Update [20.07.2012] iPhone a fost dezactivat. Detalii mai jos.

iPhone 4S - iOS 6 update
iPhone 4S – iOS 6 update

 

Practic, merge ok și o să încep să reinstalez aplicațiile asap. Apar o serie de funcții noi, printre care Do Not Disturb, excelentă pentru ședințe sau pentru noapte. Sunt multe setări legate de iAd, rețeaua de publicitate mobilă a Apple, dar și altele. De exemplu am noul Passbook, soluție prin care poți face check-in la avion sau poți lua bilete la cinema.

Promit să testez integrarea Facebook, voi reveni cu un alt articol pe tema asta.

De prima oară am accesat hărțile.

iPhone 4S iOS 6 Maps - Bucuresti
iPhone 4S iOS 6 Maps – Bucuresti

Mă și așteptam să văd clădirile 3D exact ca la prezentarea oficială Apple. Dar se pare că nu merg. Cel puțin nu acum. Iată rezultatul cu aplicația actuală Maps:

iPhone 4S, iOS 6 - Maps
iPhone 4S, iOS 6 – Maps

Mă gândesc că update-ul este la Beta 1 sau Beta 2 și am citit recent că hărțile au fost actualizate abia în Beta 3.

Merge navigația cu Satellite, dar nu îmi dau seama dacă te ajută practic . O să verific. Oricum nu este același lucru.

 

iOS 6 Maps Satellite
iOS 6 Maps Satellite

Dacă aveți întrebări, sugestii sau cerințe, nu ezitați să comentați aici.

iPhone dezactivat

Aseară am observat mesajul, pentru că lăsasem telefonul activ, dar fără SIM. Acum am pus SIM-ul, dar tot nu îl poate activa, tocmai pentru că nu am cont de developper. Să vedemdacă îi pot face restore la 5.1.1.

Am rezolvat cu iTunes – Alt+Shift și selectezi ultimul ios5.1.1 descărcat pe computer. Apoi Restore. Iar la final i-am dat Restore from backup on iCloud…