iPad 3 este impresionant, deși la prima vedere chiar ai probleme să-ți dai seama că este 3 sau nu. Sincer însă, pare mai gros și mai greu decât iPad 2, chiar dacă recunosc sincer că a trecut ceva vreme de când m-am jucat ultima oară cu tableta Apple. Nu se încinge așa de rău, dar nici nu l-am turat la jocuri, sper să reușesc în acest week-end. Ecranul este impresionant, am pus și un film cu el, iar redarea graficii și orice comandă de genul redimensionarea pozelor se face insant, fără niciun lag.

iPad - retina display
iPad 3 - retina display

Click pe poză pentru mărire…

iPad 3

– deși este mai ieftin direct din SUA, dacă vreți garanție și îl luați de la noi este cu aproape 400 de lei mai ieftin la eMAG decât la alte magazine: de la 2.199,99 lei;

– toate ofertele de preț sunt aici;

ads

– noul iPad 3 pare un pic mai gros și mai greu, chestie pe care o să o tot repet;

– procesorul, grafica și sistemul de operare merg flawless. Nu am avut probleme nici pe 3G, nici pe WiFi. Testele pe care le puteți vedea în galeria foto arată 14Mbps download și 1,2 Mbps upload pe 3G, dar și 19Mbps download pe Wi-Fiul meu făcut pe Fiberlink. Totuși mă miră uploadul limitat care a ieșit pe RCS, 0,6Mbps. Mai studiem problema.

– pozele și filmele se văd excelent pe tabletă. O să pun ceva Full HD să rulez și o să filmez ecranul. Deocamdată vedeți ce a ieșit în clipul de pe YouTube, mai jos.

– cred că pentru jocuri este gadgetul perfect.

– după 8 ore de utilizare, bateria  a ajuns de la 75% la 10%.

Galerie foto

[nggallery id=331]

Video – iPad