iPhone 5 este disponibil oficial în România din 2 noiembrie. Vodafone au fost primii care au anunțat lansarea – pretul și pre-comanda, în noaptea de 26 octombrie. Iar joia asta Vodafone va organiza în AFI un eveniment memorabil de lansare pentru iPhone 5.  Anul trecut,  lansarea iPhone 4S a fost … epică.

vodafone

 

iPhone 5 este de departe cel mai asteptat gadget al anului. Telefonul a reușit după lansarea oficială să depășească toate recordurile atinse de iPhone 4S anul trecut. Și în România operatorii și retailerii așteaptă o cerere fără precedent pentru iPhone, iar primele informații despre pre-comenzi confimă așteptările. Știți probabil că se poate pre-comanda iPhone 5 aici. Începând din 2 noiembrie este disponibil în toată rețeaua de magazine Vodafone și la partenerii operatorului.

Vodafone a pregătit un nou eveniment special în Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni, care va începe din seara zilei de 1 noiembrie. Evenimentul de lansare are loc la ora 00:00, așa cum se lansează peste tot în lume.

Mai multe surprize au fost pregătite pentru participanți, asa ca vă invit alaturi de mine la lansare. Sigur vor fi oferte speciale, la ultimele evenimente nu au lipsit. Nu am detalii despre reduceri, bonusuri, cadouri. Dar cred că vor fi.

Dupa miezul nopții, doritorii pot cumpăra telefonul mult așteptat.