E oficial, iPhone 7 vine foarte rapid în România. Pînă acum Apple ne ținea pînă prin octombrie, când aduceau noul telefon și la noi.

iphone-7

Sursa foto: Apple

Deocamdată, Vodafone România și Telekom au anunțat că precomanda începe din 16 septembrie, online, iar livrarea telefoanelor noi va avea loc din 23 septembrie.

Nu am confirmarea, dar probabil este disponibil la fel și la Orange.

Cei care aduc iPhone 7 cu sacoșa, pe piața gri, au precomenzi din 9 septembrie și livrarea după 16, adică iau telefoanele din SUA sau alte țări unde acestea se livrează. În acest mod clienții rămân în general fără garanție și cu o grămadă de probleme tehnice și legale. De asemenea, este mult mai scump așa. iPhone 7 are un preț de circa 3.500 de ron, la 32 GB, iar iPhone 7 Plus are un preț de 4.100 de lei.

Să vedem cu ce ofere vin operatorii telecom și mai discutăm ulterior. Dacă ați auzit pe undeva prețuri, lăsați-mi un comentariu aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!