Urmăresc lansarea Samsung Galaxy S21 live, ca de obicei, și o să postez aici toate informațiile. Sunt cele trei modele S21 simplu (Samsung SM-G991U), S21+ (Samsung SM-G996) și Samsung Galaxy S21 Ultra (SM-G998B). Vor lansa pe lângă noua familie Samsung S21 și o serie de accesorii noi precum Samsung Galaxy Buds Pro, Samsung Galaxy SmartTag. Au amânat pliabilele pe mai târziu.Lansarea Samsung Galaxy Buds Pro

Am urmărit totul aici.

Au lansat oficial Galaxy Buds Pro. Căștile vor sosi cu funcție de anulare activă a zgomotului de fond (ANC) și funcție 3D audio pentru conținutul video suportat. Există posibilitatea de utilziare în mai multe moduri, printre care modul Ambient. Ccăștile vor putea trece în acest mod automat când vor detecta vocea utilizatorului, scăzând volumul media.
buds pro
Funcția 3D audio ar trebui să funcționeze pentru muzică, filme, jocuri. Această funcție ajustează sunetul în funcție de mișcările utilizatorului prin giroscopul integrat. Au și un egalizator standard cu profile de sunet care se ajustează foarte facil. Printre acestea se numără opțiuni precum bass boost, clear și treble boost. Samsung mai include o funcție prin care putem bloca controlul tactil, cât și una pentru personalizarea gesturilor individual pentru fiecare cască. Tot în aplicație observăm și funcția “Find my Earbuds”, care funcționează împreună cu aplicația SmartThings Find pentru a localiza căștile în cazul în care se pierd. Cam tot ce s-a scris.
buds pro and s21

Împreună cu noile Galaxy Buds Pro de la Samsung, utilizatorii pot înregistra atât sunetele ambientale, cât și vocea acestora în același timp, folosind microfoanele multiple ale căștilor. Asta înseamnă că Galaxy S21 poate fi așezat pe un trepied pe modul Video Pro, în timp ce Buds Pro pot fi utilizate pe post de microfon, astfel încât înregistrarea sunetului și a imaginilor să fie la o calitate foarte clară. Cu puterea tehnologiei AI, populara funcție Single Take permite surprinderea unei varietăți de formate de fotografii și videoclipuri dintr-o singură atingere. Aceasta a fost îmbunătățită cu noi setări video pro-style, precum Highlight Video și Dynamic Slow-Mo, care permit focalizarea pe cea mai convingătoare acțiune în fotografii și în reels.

ads

Samsung Galaxy Smart Tag

Știm de ceva vreme că Samsung lucrează la un instrument de urmărire inteligent, tip breloc, numit Galaxy Smart Tag. Informațiile despre EI-T5300, conform numărului său oficial de model, au fost mai multe în ultimele săptămâni.

Noul Galaxy SmartTag este un „localizator Bluetooth” – cu alte cuvinte, este un dongle asemănător Tile, pe care îl puteți atașa la chei sau animale de companie, pentru a ține evidența locației în care se află. Funcționează cu Bluetooth LE. Va exista și un SmartTag+ în a doua parte a anului.

Galaxy S21 Ultra a fost prezentat primul. Imediat după au trecut la Galaxy S21 și Galaxy S21+.

Între 14 și 28 ianuarie, utilizatorii pot precomanda noul Galaxy S21 Ultra și vor primi căștile Galaxy Buds Pro cadou. Cei care comandă Galaxy S21+ și Galaxy S21 vor primi căștile Galaxy Buds Live. Toți cei care comandă orice smartphone din seria Galaxy S21 vor primi si un Smart Tag cadou. Oferta va fi supusă unor termeni și condiții; mai multe detalii vor fi disponibile pe site.

Prețurile pornesc de la 849 euro pentru Galaxy S21, 1049 euro pentru Galaxy S21+ și 1249 euro pentru Galaxy S21 Ultra.

Toate specificațiile modelelor Samsung Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra

Specificațiile Samsung S21 au fost dezvăluite pe site-ul oficial Samsung cu o zi înainte de lansare.

Ecran: 6.2/6.5/6.8 inch Dynamic AMOLED 2x, 2K, 120Hz, HDR10+, 1300 nits
Procesor: Snapdragon 875 / Exynos 2100
GPU: Andreno 660 sau Mali-G78
Memorie: 8/12/16 GB RAM
Stocare: 128 /256 /512 GB (microSD doar la Ultra !)
Camera: 108/64 și 12/12/10/10 megapixeli
Selfie: 10/40 megapixeli
Dimensiuni: N/A
Greutate: cca 200g
Baterie: 4.000/4.800/5.000 mAh
OS: Android 11 / One UI 3.1
Tehnologii: WiFi 6E, Bluetooth v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC
Preț: 849 / 1.049 / 1.249 euro

Samsung Exynos 2100 este construit pe o tehnologie avansată de procesare EUV de 5nm care permite un consum de energie cu până la 20% mai mic sau o performanță generală cu 10% mai mare decât predecesorul de 7nm. Pentru îmbunătățiri suplimentare, procesorul oferă o utilizare îmbunătățită a memoriei cache și o capacitate de programare mai puternică.

Procesorul este octa-core și vine într-o structură îmbunătățită tri-cluster formată dintr-un singur nucleu puternic Arm Cortex-X1 care rulează până la 2,9 GHz, trei nuclee Cortex-A78 performante și patru nuclee Cortex-A55 eficiente din punct de vedere energetic, oferind o îmbunătățire de peste 30% a performanței multi-core decât predecesorul.

Acceleratorul grafic este ARM Mali-G78, care acceptă cele mai noi API-uri, precum Vulkan și OpenCL și îmbunătățește performanțele grafice cu peste 40% pentru o grafică vizuală uimitoare și fără probleme, permițând cele mai captivante experiențe mobile de pe ecran, inclusiv jocuri și AR / VR sau MR (realitate mixtă).