Samsung Galaxy S21 – modelul simplu (Samsung SM-G991U), mai ieftin și mai slab dotat – a fost lansat oficial astăzi în cadrul Galaxy Unpacked. Este cel mai compact și cel mai accesibil din punct de vedere al prețului.

Samsung Galaxy S21 - modelul simplu

Specificații Samsung S21 simplu

Ecran: 6.2 inch AMOLED, FHD+, 120Hz, HDR10+, 1300 nits
Procesor: Snapdragon 875 / Exynos 2100
GPU: Andreno 660 / Mali-G78
Memorie: 8 GB RAM
Stocare: 128 /256 UFS 3.1 (fără microSD !)
Camera: 64/12/12 megapixeli
Selfie: 10 megapixeli
Dimensiuni: 151.7 x 71.2 x 7.9 mm
Greutate: 171g
Baterie: 4.000 mAh + 25W
OS: Android 11
Tehnologii: Bluetooth v 5.0, USB Type-C 3.2, NFC, Samsung DeX, Samsung Wireless DeX, IP68
Preț: 849 euro

Lansarea Samsung S21 simplu

Samsung Electronics a prezentat noile telefoane Galaxy S21, cele mai recente dispozitive de tip flagship, care le permit utilizatorilor să se exprime în felul lor unic. Conceput pentru vremurile actuale, Galaxy S21 este echipat cu inovații de ultimă generație, astfel încât utilizatorii să poată profita la maxim de fiecare moment. Noua serie de telefoane premium debutează cu un design iconic, care întoarce toate privirile, o cameră epică cu tehnologie pro-grade care-i va ajuta atât pe cei începători, cât și pe profesioniștii în domeniul fotografiei, și cel mai avansat procesor existent vreodată pe un dispozitiv Galaxy. Fiecare oferă conectivitatea, puterea și performanța pe care doar Samsung le poate furniza la capacitate maximă.

De peste un deceniu, seria Galaxy S a oferit experiențe mobile inovatoare, de top, tuturor utilizatorilor care văd în smartphone-ul lor un partener de încredere pentru exprimare, conexiune și divertisment. Noua serie Galaxy S21 se bazează pe această moștenire, oferind o experiență premium, consacrată deja, pentru a transforma orice zi într-una epică. Galaxy S21 va fi disponibil într-o varietate de modele, astfel încât utilizatorii să-l poată găsi pe cel mai potrivit stilului și nevoilor lor personale. Pentru utilizatorii care își doresc o experiență mobilă de vârf, cu inovații de cameră la nivel profesional și performanțe de top, la diferite prețuri, Galaxy S21 și Galaxy S21+ sunt cele mai potrivite opțiuni.

Samsung Galaxy S21 - modelul simplu

Cu un nou stil îndrăzneț, Galaxy S21 este creat în așa fel încât utilizatorii să se exprime așa cum își doresc. Galaxy S21 a fost conceput pentru cei care doresc un design ușor și un display1 compact de 6,2 inch.

Seria Galaxy S21 introduce un design nou, iconic, al camerei, Contour Cut, care se încadrează perfect în cadrul metalic al dispozitivului pentru o estetică elegantă, dar ieșită din convențional. S21 și S21+ vor fi disponibile într-o gamă de culori atrăgătoare, la care se adaugă o nouă nuanță reprezentativă seriei: Phantom Violet. Fiecare dispozitiv este marcat în partea posterioară de un finisaj luxos, care conferă un plus de rafinament.

Camera pro-grade cu lentilă triplă alimentată prin tehnologia AI, încorporată pe Galaxy S21 este concepută pentru momentele în care utilizatorii își doresc să fie mai îndrăzneți, având un control mult mai creativ. Sistemul camerei evaluează în mod intuitiv caracteristicile mediului și se ajustează în mod automat. În modul Portret, camera alimentată prin tehnologia AI utilizează o analiză 3D îmbunătățită, care separă într-un mod mult mai precis subiectul de fundal. De asemenea, aduce noi opțiuni pentru iluminarea studioului virtual și efecte de fundal generate prin AI pentru a se asigura evidențierea subiectului în cadru. Acest mod funcționează și pentru selfie-uri. Pentru fotografii evazive îndepărtate, indiferent dacă utilizatorul se afla în mișcare sau nu, funcția Space Zoom îmbunătățită ajută la obținerea unor fotografii clare și constante. Noul Zoom Lock minimizează efectul de tremur și surprinde imagini mai clare cu un zoom de 30x pentru Galaxy S21 și Galaxy S21+, prin utilizarea tehnologiei AI pentru menținerea punctului focal în centrul cadrului. În plus, puterea de procesare îmbunătățită oferă imagini luminoase, chiar și pe întuneric.

Galaxy S21: Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink și Phantom White, în versiuni de 128GB și 256GB, cu 8GB RAM. Precomenzile pentru Galaxy S21 încep pe 14 ianuarie, la ora 18.20. Pe durata precomenzilor (între 14 și 28 ianuarie 2021), pentru fiecare precomandă de Galaxy S21 sau Galaxy S21+, clienții pot obține și caștile Galaxy Buds Live si Galaxy SmartTag cadou, în limita stocurilor disponibile.

Prețurile pornesc de la 849 euro pentru Galaxy S21.