Am ieşit aseară pe Strip sau Las Vegas Boulevard, am petrecut cam 2 ore amintindu-mi diverse lucruri văzute acum patru ani. Da, nu s-au schimbat multe, dar au şi răsărit câteva noi construcţii gigantice, care erau în lucru în 2008. Nu mai e niciun şantier, în schimb a apărut o galerie de shopping Crystals, cu alde Vouitton şi Xavier Laurent. Lume multă, ca la noi pe faleză. Deşi erau 5 grade, pe lângă cei îmbrăcaţi corespunzător, o mulţime de party-people în tricouri sau fuste mini.

Las Vegas, Excalibur by night
Las Vegas, Excalibur by night

Click pe imagine pentru mărire 🙂 Am pus o galerie foto la final.
Nu am reuşit să ajung aseară la Luxor, dar cred că mâine dimineaţă acolo sunt. În schimb am revăzut MGM, New York-New York, Monte Carlo, Planet Hollywood, Paris, dar şi Hard Rock Cafe şi “cantina” Diablos. De fapt, a mai apărut un Hard Rock ceva mai sus de primul, după McDonalds, ceea ce înseamnă că nu mai făceau faţă cu atâtea comenzi.

Mai sunt multe de povestit, dar revin pe tema asta.

(!) Video review A20e - apasă play 😉

Galerie foto – The Strip

[nggallery id=305]

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.