Lenovo a lansat azi oficial în România noul Yoga Book pe care eu l-am văzut la IFA Berlin. Modelul cu Windows 10 este în magazine la un preț de la 3.200 de lei. Există însă și o variantă cu Android, iar oficialii Lenovo au confirmat un zvon interensant: se lansează Lenovo Yoga Book cu Chrome OS.

lenovo-yoga-book-romania-pret

Lenovo Yoga Book este un dispozitiv de tipul 2-în-1, nu este tocmai tabletă, nu este nici laptop, nici tocmai 2-în-1 pentru că este un hibrid. Are un ecran normal, dar și o zonă tactilă pe care poți scrie, dar poți să ai și o tastatură desenată, poți scrie și pe o foaie de hârtie. Dispozitivul are și un creion digital, care se poate folosi pe zona tactilă a laptopului, pe ecran touch normale, dar de asemenea poate avea mină cu cerneală și poți scrie pe hârtie, în timp ce imaginile apar imediat pe tabletă.

Este foare tare ideea Lenovo de a avea dispozitivul și cu Windows 10 și cu Android, iar varianta cu Chrome OS va prinde pentru pasionații de Internet. Ecranul este de 10.1 inch (1920×1200 pixeli, IPS), are procesorul nou Cherry Trail Intel Atom x5-Z8550, cu 4 GB de RAM, dar și stocare de 64GB. Include un modem 4G/LTE și are dimensiunea unei coli A4.

lenovo-yoga-book-pen

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!