Alt terminal pe care l-am ținut în mână la Mobile World Congress este LG Optimus 4X HD. Recunosc, am fost entuziasmat de telefon de când am văzut detaliile tehnice. Design-ul nu este cel extraordinar de la prezentare, dar asta nu e noutate. Așa s-a întâmplat și cu Optimus 2X.
În schimb este un smartphone puternic, multimedia. Toate detaliile sunt lucrate cu atenție. Sunt convins că la jocuri se simte diferența cu un procesor quad-core.

LG Optimus 4X HD
LG Optimus 4X HD

LG 4X HD

Important pentru LG este să-și rezolve bug-urile și problemele tehnice pe care le-au avut cu unele modele anul trecut. În rest este clar că merg din ce în ce mai bine. Rămâne de văzut cum vor fi primele review-uuri complete ale platformei Tegra 3, pentru că n-aș vrea să văd rezultate slabe și viața bateriei slabă. Promit că o să revin pe tema asta.

LG 4X HD este fix genul de terminal pe care îl poți folosi și ca telefon, dar și pe post de computer. Cu o tastatură Bluetooth și un ecran mare conectat prin DLNA, plus Ubuntu pentru telefoane Android, ai de fapt un desktop adevărat.

În sfârșit, telefonul LG vine automat cu cea mai nouă platformă Android, 4.0 Ice Cream Sandwich. Fără așteptări pentru update și alte bătăi de cap.

Și în cazul Optimus 4X un factor important în decizie va fi prețul, așa că mai așteptăm informații.

Galerie foto

[nggallery id=321]