Am fost astăzi la studiourile de filmare Korda Studios, lângă Budapesta, unde s-a filmat Familia Borgia, The Martian sau Blade Runner, dar nu pentru filme, ci pentru a vedea noul LG G7 ThinQ. Telefonul a fost anunțat de ceva vreme, dar acum este primul eveniment oficial în care este arătat presei din Europa Centrală și de Est.


Am apucat să și filmez, dați un play, like, share & subscribe 🙂

Primele impresii privind LG G7

  • terminalul arată foarte bine, au optat anul ăsta pentru ecran cu breton (notch, moț), dar este customizabil, LG îl numește second-screen și poți face multe personalizări, spre deosebire de multe alte firme. Eu l-am ținut strict ascuns, a fost foarte ok. Se poate activa, ca să vadă lumea că ai telefon “modern”. Dar cred că personalizarea rămâne cea mai importantă inovație în acest sens;
  • dotări bune ca hardware, dar nu foarte bune: Snapdragon 845, 4GB de RAM, 64GB de stocare internă, din fericire acceptă carduri de memorie microSD. Știm deja că alți rivali aduc 6GB de RAM sau 128GB de stocare internă și au prețuri mai mici, deci aici trebuie LG să lucreze pe viitor;
  • camera foto este foarte bună, dar nu printre cele mai bune – la ora actuală Huawei P20 Pro, Galaxy S9+ și HTC U12+ au cele mai bune camere foto. Nu neapărat în ordinea asta, dar cam așa. Camera foto LG G7 are mod asistat de Inteligență Artificială care recunoaște scenele și clădirile, obiecte, plante, figuri, iar rezultatele sunt mult mai bune. De asemenea are o lentilă wide care este foarte utilă la pozele de călătorie. Face efect de blur pe fundalul portretelor și toate lucrurile la modă acum. Este o cameră foto bună.
  • bateria de 3.000 mAh este mică în comparație cu toți marii competitori (excepție făcând iPhone). Da, Huawei reușesc să pună 4.000 mAh, Samsung 3.500 mAh, în terminale la fel de subțiri;
  • nu am putut face teste benchmark, teste de autonomie, display, sound sau altele, pentru că modelele testate aici au fost doar sample-uri, blocate în retail mode (demo). Am reușit noi să facem poze și să le copiem, dar cred că nici pe partea de cameră foto softul nu era cel final. Am făcut și filmare, dar i-am urmărit și pe profesioniștii de la studio filmând cu acest telefon. Să vedem rezultatul, s-ar putea să fie interesant.
  • prețul nu a fost confirmat de oficiali de la LG, dar este anunțat pe surse la 849 de euro, se pare că acesta va fi și la noi. Nu știm când telefonul ajunge oficial în magazine, mai încerc să aflu diseară.
  • la final, după pozele cu telefonul sunt niște cadre de prin platourile Korda Studio, pentru cei care sunt curioși. Will Smith filmează aici următorul său film, dar nu era azi pe platouri și nici nu am avut voie să filmăm sau pozăm pe-acolo, era un decor din vechiul New York, asta e tot ce pot spune.

Poze cu LG G7

Poze din studiourile Korda