LG Optimus Vu are cel mai bun ecran dintre gadgeturile văzute la Mobile World Congress 2012. Dar problema este cu dimensiunea 4:3, tocmai una din funcțiile cu care se laudă sud-coreenii. Ok, ne-am mai revenit după șocul cu Galaxy Note, dar nu e problema doar că ecranul este mare. Formatul 4:3 îl face aproape imposibil de ținut în mână. Deja îl ții clar în palmă, ca pe tablete. Iar LG încearcă la Vu varianta cu stylus, doar că n-au reușit să facă toate funcțiile Note. Un minus pentru asta.

LG Optimus Vu:
LG Optimus Vu:

LG Optimus Vu

Dacă unii dintre colegi au apreciat Optimus Vu ca fiind “ciudat”, mie nu mi s-a părut. Poate inedit, prea pătrat, greu de manevrat. Dar cine știe, nu am avut parte de un sample de test, ci este cel legat cu fire de masa de expoziție. Nu-mi dau seama exact cum stă în mână. Doar că pot citi de pe ecran fără ochelari, chiar dacă pe iPhone nu pot de la aceeași distanță. Mi-ar prinde bine un display mare, dar unul cu care să mă împac și mai ales să nu termine bateria. Deocamdată nu știm. Nici detalii despre preț nu am, din păcate.

 

(!) Video review A20e - apasă play 😉

Galerie foto

[nggallery id=313]

Video

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.