Am văzut aseară la evenimentul ShowStoppers la IFA Berlin noii mouși silențioși de la Logitech. Practic, nu se schimbă mare lucru, doar că atunci când apeși pe el nu se aude acel click. Eu sunt chiar obișnuit să se audă fiecare click, MX Master e chiar cel mai bun mouse pentru mine. Dar experiența a fost interesantă.

0007

Noii mouși se numesc oficial Logitech M330 Silent Plus și Logitech M220 Silent, primele modele de mouși wireless “fără click”. produse vreodată de companie. Oferă precizie, durabilitate și aceleași senzație de “click”, însa fără a face zgomot.

Logitech M330 Silent Plus dispune de o baterie care are o durată de viață de 24 de luni și de un contur învelit de un grip realizat dintr-un cauciuc moale pentru o mai bun confort în utilizare. Modelul M220 Silent deține o baterie cu o durată de viață de 18 luni, oferind un design ambidextru, fiind portabil, perfect pentru a fi băgat într-o geantă atunci când sunteți pe picior de plecare.

Logitech M330 Silent Plus va fi disponibil începand cu luna octombrie la un pret de 39,99 euro, în timp ce mouse-ul M220 va fi disponibil la un preț de 24,99 euro.

Galerie foto