Dacă ai un start-up sau conduci o echipă, un proiect sau o companie, poți deveni un manager mai bun urmând o serie de cursuri gratuite online disponibile pe site-ul www.bizschool.ro. Portalul realizat de Romtelecom este dedicat micilor întreprinzători şi managerilor de IMM-uri. Școala are porţile deschise pentru orice persoană care doreşte să se înscrie şi corespunde criteriilor de selecţie.

logo
Este un proiect european, realizat prin divizia Romtelecom Business Solutions în parteneriat cu Blue Point IT și OTE Academy. Este finanțat prin POSDRU și face parte din inițiativa Uniunii Europene pentru stimularea gândirii antreprenoriale şi crearea unei culturi menite să încurajeze dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM).

Nu există un program fix al cursurilor pentru că fiecare participant în parte îşi stabileşte ritmul de învăţare şi numărul de cursuri la care participă, în funcţie de timpul pe care îl are la dispoziţie şi de interesul pentru anumite subiecte. Programul este gratuit până în primăvara anului viitor. La ora actuală sunt disponibile pe site cursuri de management şi leadership în limba engleză, care abordează subiecte precum motivarea angajaţilor şi îmbunătăţirea performanţelor acestora, dar şi cursuri de utilizare a calculatorului. Iar catalogul va fi permanent actualizat.

online business

În prima jumătate a anului 2012, mai mult de 1.000 persoane absolviseră deja cursurile Online Business School, iar la finalul lunii august, numărul total de absolvenţi a ajuns la peste 2.500. Studenții, manageri care au decis să parcurgă cursurile Online Business School, au absolvit până acum o medie de 4 cursuri fiecare. În a doua parte a lunii octombrie 2012, cursanții care au absolvit cu cele mai bune punctaje au participat la un schimb de experiență în Grecia.

Cel mai mare număr de absolvenţi ai Online Business School provine din Bucureşti și Ilfov, urmat de Iaşi şi Cluj. Revin pe tema asta cu alte informații noi. Deocamdată dați o tură pe site să vedeți acolo ce puteți învăța. Succes!

 

Proiect cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Investește în oameni!