V-am mai povestit eu aventurile Marei la NASA sau despre premiile pe care le-a luat în diverse competiții IT. Acum a venit timpul să vă cer sprijinul pentru altceva.

Mara si Dan Dragomir

Sunt mai multe vești bune:

  • Mara și-a ales ca obiect de studiu Inteligența Artificială și a fost acceptată la mai multe universități din Olanda;
  • între timp și-a luat certificatul de limbă engleză direct C2 la Cambridge;
  • a obținut și prima ei certificare Java Foundations;
  • a luat la simularea de BAC  9.55

Pentru cei care nu știu, Mara este pasionată de tehnologie, robotică, chitară electrică, dar și de desen și de filmele SF. Proiectul ei de la NASA s-a numit SHIELD, fiind fan Marvel. Aventura ei cu tehnologia a început acasă, dar primele cursuri le-a făcut la Palatul Național al Copiilor din București. Apoi a luat premiu în 2015 la concursul Digital Kids (pagina 14-15), iar un an mai târziu a fost premiată la Supercoders, a terminat cursurile Coder Dojo și cele de robotică Inventeaza.ro. A mers și la Olimpiada de Informatică. În ultimul an a urmat cursul Java Foundations la Micii Developeri. Examenul Oracle a fost în primăvară și a obținut certificarea. Și urmează cursurile de chitară la Rock School. Le mulțumim tuturor profesorilor și mentorilor care au ajutat-o pe Mara să se dezvolte și să ajungă la acest nivel. Și tuturor susținătorilor.

Pentru ce avem nevoie de sprijinul vostru

Educația în Olanda este super-serioasă și am avut probleme să alegem dintre Amsterdam, Groningen, Radbud sau Tilburg. Costurile legate de facultate nu sunt mari și în contextul pandemiei ei au redus tarifele, deci nu asta este problema.

Avem prieteni în Olanda care ne vor ajuta cu cazarea. Mulțumim! Problemele care rămân de rezolvat sunt legate de costurile vieții în Olanda.  Are nevoie de cărți și alte materiale educaționale. Evident, biletele de avion vor fi mereu o problemă.

Cum puteți ajuta

Toate donațiile vor fi folosite pentru educația Marei (vă rugăm să menționați “donație” la detaliile plății):

RON:
RO31INGB0000999900193286
Dragomir Dan-Andrei

EURO:
RO86INGB0000999908041730
Dragomir Dan-Andrei

Paypal:
paypal.me/dragomir2019

Revolut: folosiți numărul meu: 0769.066.003